בצעד תימני: תבשיל שאוויה מלא טעמים
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש
ארוחות החג מאחורינו וכעת אפשר לחזור לשגרה עתירת גלוטן וגם שפויה ובריאה יותר. הנה הצעד הראשון לשם: סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט של מסעדת לוקה ולינו
בלי טיגונים וחצילים סופגי שמן, שמחה לוי חולקת את הגרסה הפשוטה ושפויה שלה למוסקה הבלקנית: שכבות של תפוחי אדמה ותבשיל בשר ברוטב עגבניות
כשלא רוצים לקחת סיכונים בחג, בוחרים בנתח האוסובוקו כבסיס לתבשיל חגיגי. הארטישוק הירושלמי יחד עם הסלרי, השום ומיץ הלימון יוסיפו לו טעמים אביביים
חודש האוכל הטורקי נפתח בתרועה רמה עם ממולאים קטנים וצבעוניים ברוטב עגבניות, שישתלבו בטבעיות בארוחה משפחתית או על שולחן החג
כנגד ארבעה בנים-אורחים דיברה התורה: הפליאוליתי, הטבעוני, הילד וזה ששומר על המשקל. כדי שאף אחד מהם לא ירגיש מקופח בחג הזה, השף אוהד לוי מהמסעדה והמעדנייה קפה אל נור, בנה תפריט סדר שמתאים לכל אחד
אבי מפרגן בגרסת פסח ומארח חברים אצלו באולפן, כשכל אחד מהם מכין מנה חגיגית לפסח. גולן גורפינקל מכין קציצות דגים, עומר מילר מגיש תבשיל טבעוני ירוק מירקות אביב, ותומר אגאי מעניק מתכון לצוואר טלה ממולא