היפואים החדשים
אבי אפרתי לוגם צמד יינות אדומים של יקב יפו, שמתאימים ללגימה גם בחום המקומי האלים. לא גדולים, אבל חביבים בדרכם
אבי אפרתי לוגם צמד יינות אדומים של יקב יפו, שמתאימים ללגימה גם בחום המקומי האלים. לא גדולים, אבל חביבים בדרכם
פעמיים קאווה - אבי אפרתי מתרשם משתי קאוות לא אנינות, אבל שמספקות את הסחורה. וגם: מה עושים עם קאווה שנותרה בבקבוק?
האחד איטלקי ונטול יומרות, השני מקומי ורציני שניהם נותנים בראש. אבי אפרתי על מאסיאנקו 2008 ודלתון מתתיה 2006
לכאורה יש בו את כל מה שצריך כדי לבעוט, בפועל הוא קצת צולע. אבי אפרתי חושב שהשיראז החדש של אדיר לא שווה את המחיר