

הגל השקט
הגדרת ישובים להתרעה
הגדרת צליל התרעה
נושאים חמים
יולי 2013 - כל הכתבות
- מקורי ומרתק: יינות סימצ'יץ מסלובניה
תשכחו מכל מה שאתם מכירים על יין. אבי אפרתי לוגם את יינות יקב סימצ'יץ' מסלובניה ומתרגש לגלות יינות מרתקים ומקוריים, שמספקים תמורה נהדרת לכסף
- מסעדת האחים: מורידים את מחירי האלכוהול
לבעלי מסעדת האחים, יותם ואסף דוקטור, נמאס ממחירי האלכוהול המופקעים במסעדות. שלוש פעמים בשבוע מקיימים שם ערבים במהלכם מורידים את מחירי המשקאות לרצפה
- יין: החדשים של צ'ילאג וברקן
אבי אפרתי לוגם את הלבנים החדשים של יקב צ'ילאג, ואת יינות אסמבלאז' החדשים של ברקן. הראשונים מתגלים כסימפטיים, השניים קצת פחות
- יין: החדשים של עמק האלה
אבי אפרתי טעם שישה יינות חדשים של יקב עמק האלה, רק כדי להיזכר, מדוע מדובר ביקב כה מוערך. מבין השישה, רק הרוזה הצליח לאכזב
- יין: ורודים ולבנים ישראלים לקיץ
אבי אפרתי לוגם יינות רוזה ויינות לבנים מתוני תמחור - של יקבי כרמל, יקב אמפורה ויקב גבעות והוא מסמן את המתאימים מהם ללגימת קיץ
- נאבקים בהעלאת המחירים: מבשלים בירה בבית
נמאס לכם לשלם סכומי עתק על בירה? רשף רובינשטיין מהמרכז לבירה ביתית, מסביר לכם איך לבשל את הבירה בעצמכם, שלב אחרי שלב
- יינות איכות לבנים מניו זילנד
אבי אפרתי לוגם מתוצרי יקב אסטרולאב ונהנה מיינות עולם חדש מסוג אחר - פירותיים ופתייניים, אך גם מורכבים ומרשימים