פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קסטה שוקולד

      כמה דקות של עבודה, הקפאה ואתם מסודרים פינוק שוקולדי מושלם לאורחים, כי מי יכול לעמוד בפני ביסקוויט שוקולד וקרם פודינג שמזכיר עוגת גבינה

      27 מדרגים / 3.87 כוכבים

      קסטה שוקולד (נמרוד סונדרס)
      קסטה שוקולד (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-5 קסטות שמנמנות בתבנית אינגליש קייק חד פעמית
      • 10 ביסקוויטים עם שוקולד
      • קופסא של שמנת מתוקה (250 מ"ל)
      • חצי קופסא גבינת שמנת 20% לפחות (100 גרם)
      • 100 גרם שוקולד מריר (או שוקולד לבן)
      • 50 גרם שוקולד לבן
      • חצי חבילה אינסטנט פודינג (בערך 4 כפות)

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים לסיר את השמנת עם גבינת השמנת ומחממים עד לרתיחה עדינה.
      • .
      • 2. מסירים מהאש ומוסיפים לסיר את השוקולדים שבורים לקוביות. ממתינים כמה דקות ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולדי אחיד.
      • 3. מוסיפים את אבקת האינסטנט פודינג וניל ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך של פודינג. מצננים. מידי פעם מערבבים כדי למנוע התגבשות קרום.
      • 4. בינתיים מצפים את התבנית בניילון נצמד ומסדרים מחצית מכמות הביסקוויטים צמודים זה לזה, הבסיקוויט צריך להיות עם הפנים כלפי מטה והשוקולד כלפי מעלה. כשקרם השוקולד צונן שופכים מעל הביסקוויטים ומסדרים מעל שורה נוספת של ביסקוויטים (הפעם השוקולד כלפי מטה והביסקוויט כלפי מעלה).סוגרים עם ניילון נצמד ומכניסים למקפיא ללילה. מוציאים וחותכים לקוביות.
      • 5. אופציה נוספת להרכבת המנה: שופכים את קרם השוקולד לתבנית מרופדת בניילון נצמד (ללא הביסקוויטים) ומכניסים להקפאה.מוציאים את הגלידה שהתקבלה לקרש חיתוך. ממתינים מעט שתפשיר. מסירים את הניילון הנצמד חותכים לקוביות לפי גודל הביסקוויט ומכניסים בין שני ביסקוויטים.
      • פינת היצירה:
      • * מחליפים את השוקולד המריר בשוקולד לבן ומקבלים קרם שוקולד לבן. אני ממליצה להוסיף גם כף של ליקר תפוזים איכותי כמו גרנד מרינייר שמשתדך נהדר עם השוקולד הלבן.
      • * הביסקוויטים עם השוקולד מגיעים בשלושה טעמים: מריר, חלב ושוקלד לבן, לכן אפשר לעשות שילובים שונים של מריר עם מילוי לבן, לבן עם לבן, מריר עם מריר וכו'.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -