קרפצ'יו עם גרגרי רימון

למרות שהכנת קרפצ'יו בבית יכולה מעט להרתיע, זו המנה הכי קלה שיש. כל מה שנדרש הוא נתח בשר יפה, טרי ולא גדול וכבישה קצרה. השף מתן אברהמס יצר שילוב טעמים מענג במיוחד ומראה חגיגי בזכות השילוב בין גרגרי רימון, זיתים קצוצים, גרידת לימון וטימין

מתכון מאת: מתן אברהמס, הדסון, מערכת וואלה!
קרפצ'יו סינטה של מתן אברהמס מהדסון. נמרוד סונדרס
קרפצ'יו סינטה של מתן אברהמס מהדסון

מצרכים

  • למנה גדולה או שתיים בינוניות במרכז שולחן:

    • 150 גרםסינטה נקייה וחתוכה למלבן מאורך (או וויסבראטן או שייטל)
    • ½ כוסגרגרי רימון טריים
    • 2 כפותעלי טימין טריים
    • 1 לימון
    • 1 כוסזיתים (סורי, קלמטה וכו')
    • 5 כפותשמן זית
    • מלח אטלנטי
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים קרפצ'יו עם גרגרי רימון?

  • 1פורסים את הסינטה דק ככל האפשר נגד כיוון הסיבים. אם הנתחים יוצאים מעט עבים, מניחים בין שתי יריעות ניילון ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים ( הצד החלק).
  • 2מסדרים את הנתחים על צלחת הגשה יפה, ומתבלים במלח ופלפל גרוס.
  • 3קוצצים את הזיתים ומפזרים אותם מעל פרוסות הבשר הדקיקות עם הטימין וגרעיני הרימון.
  • 4מגרדים מעל את קליפת הלימון וסוחטים מהמיץ.
  • 5מזלפים שמן זית ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully