מתכונים חמים

פלחי תפוחי אדמה צלויים

כשרוצים לגוון מעט ולא מתחשק להכין שוב צ'יפס, זמי שרייבר ממסעדת "סנדר" בלוינסקי מציע לזרוק לתנור פלחי תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ורוזמרין.

מתכון מאת: זמי שרייבר, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סירות תפוחי אדמה של מסעדת סנדר

מחשבון המרות

מצרכים

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
  • 2 בצלים פרוסים לטבעות
  • 1 ראש שום טרי
  • ענף רוזמרין
  • 1 כפית תבלין גריל עוף
  • 1/4 רבע כפית פפריקה מתוקה
  • שמן זית
  • 1/2 כוס ציר עוף חם (מהמרק הצח שהכנו)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה.
  • 2. ממיסים את התבלינים בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה. מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל.
  • 3. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 4. מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully