פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פלחי תפוחי אדמה צלויים

      כשרוצים לגוון מעט ולא מתחשק להכין שוב צ'יפס, זמי שרייבר ממסעדת "סנדר" בלוינסקי מציע לזרוק לתנור פלחי תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ורוזמרין.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סירות תפוחי אדמה של מסעדת סנדר (דרור עינב)
      סירות תפוחי אדמה של מסעדת סנדר (דרור עינב)

      מצרכים

      • 6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
      • 2 בצלים פרוסים לטבעות
      • 1 ראש שום טרי
      • ענף רוזמרין
      • 1 כפית תבלין גריל עוף
      • 1/4 רבע כפית פפריקה מתוקה
      • שמן זית
      • 1/2 כוס ציר עוף חם (מהמרק הצח שהכנו)

      אופן ההכנה

      • 1. מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה.
      • 2. ממיסים את התבלינים בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה. מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל.
      • 3. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
      • 4. מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -