ניחוח עוגה: פירושקי עם בשר
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המתכון הזה משלב בין הבייגלה הירושלמי לבין הגירסה של עכו. מיכל בוטון מכינה מקלות בייגלה משובצים שמן זית וזעתר שלא תוכלו להפסיק לנשנש
רהט מציעה למבקרים בה ולתושביה מגוון אפשרויות קולינריות אותנטיות ומסקרנות לצד עסקי מזון מהיר. הסיפורים האנושיים מאחורי כל עסק חושפים שינוי מהותי ועמוק בתרבות המקומית ובהרגלי צריכת המזון
עז תלם, מאמן המטבח, סוקר את מנות האורז הפופולריות ביותר במזרח התיכון, מהפילאף הפרסי, דרך הטבית העיראקי ועד מג'דרה ואורז שממלאים איתו עלי גפן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא חייבים לעבוד קשה מדי עבור האושפיזין אורלי פלאי מציעה לארח בסוכה עם סנדביץ' טוניסאי ומלמדת להכין את הבסיס החשוב מכל: ממרח צ'רשי