אוכל טריפוליטאי: תבשיל מצ'ומה
חודש ינואר עוד שניה כאן, זמן לשלוף את התותחים הכבדים: הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה תבשיל מצ'ומה טריפוליטאי של חלקי פנים עטופים ברוטב אדמדם
חודש ינואר עוד שניה כאן, זמן לשלוף את התותחים הכבדים: הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה תבשיל מצ'ומה טריפוליטאי של חלקי פנים עטופים ברוטב אדמדם
משדכים עלי סיגר לביצה ויש לכם חטיף קריספי שמוכן תוך דקות. אילונה חכמון-שאוליאן מטגנת בוריקה טריפוליטאית שקל מאוד להכין בבית
כשקר, אין כמו תבשיל טריפוליטאי עשיר עם מנגולד בשר ושעועית. הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מלמדת להכין טבחה בסלק עם לחם תוצרת בית לניגוב הרוטב
גשם, רוחות וקור - זה בדיוק הזמן להכין קדירה מהבילה של חמין ולא לצאת מהבית. לכבוד החורף אספנו עבורכם מגוון מתכוני חמין - מרוקאי, אשכנזי, הודי ואפילו צמחוני
הגשם סוף סוף הגיע, זמן להעמיד את הסירים על האש. המאסטר שף אבי לוי ממסעדת המוציא מכין תבשיל עוף מרוקאי בבישול ארוך, שנמס בפה ועושה חם בנשמה
חג הטיגונים לא שלם בלי מפרום טריפוליטאי אסלי שממולא בבשר ומתבשל ברוטב סמיך - הבשלנית אילונה חכמון שאוליאן מכינה מפרום חגיגי במיוחד מכרובית, גזר וחציל