שף מתארח: תבשיל ספנקוריזו בלקני של שי לי ליפא
אורלי פלאי מארחת את שי לי ליפא והשתיים מתקתקות מתכון אורז בלקני במרקם קטיפתי, עם טעמים עדינים של עגבניה ותרד, מתוך הספר "המטבח הבלקני שלי"
אורלי פלאי מארחת את שי לי ליפא והשתיים מתקתקות מתכון אורז בלקני במרקם קטיפתי, עם טעמים עדינים של עגבניה ותרד, מתוך הספר "המטבח הבלקני שלי"
הטור שמפגיש בין בישולים ופוליטיקאים מארח השבוע את תמר זנדברג ממרצ, שמעניקה את המתכון של אמה, אסתר, לקציצות פראסה טבעוניות
השבוע נפתחו בת"א דור ההמשך לבכור את שושי - הטריפוליטאית של בכור אקספרס, ולמאפיית הסאלוף משוק התקווה - סאלוף ובניו. אוכל תימני וטריפוליטאי, גרסת 2015
שכבות של בצל מטוגן, חצילים, קציצות ועגבניות מרכיבות את הגירסה העיראקית למוסקה - הבשלנית העיראקית אתי זיו מלמדת להכין תבשיל אינגרי לקראת שובה של הסערה
אורלי פלאי ממלאת עלי סיגר בחציל קלוי וחלמון נוזלי ומייצרת בוריק טריפוליטאי פריך עם סינרגיה מופלאה של טעמים, בהשראת המנה הממכרת של פלאפל "הקוסם"
הבשלנית אתי זיו פותחת את המטבח ואת הלב, ומלמדת כיצד להכין מתכונים מתוך המטבח העיראקי ומכינה השבוע מחשה, ממולאים עיראקיים ברוטב חמוץ - מתוק לפי המתכון המנצח של חמותה