

הגל השקט
הגדרת ישובים להתרעה
הגדרת צליל התרעה
נושאים חמים
פברואר 2015 - כל הכתבות
- שף מתארח: תבשיל ספנקוריזו בלקני של שי לי ליפא
אורלי פלאי מארחת את שי לי ליפא והשתיים מתקתקות מתכון אורז בלקני במרקם קטיפתי, עם טעמים עדינים של עגבניה ותרד, מתוך הספר "המטבח הבלקני שלי"
- במלוא המרצ: קציצות פראסה טבעוניות של תמר זנדברג
הטור שמפגיש בין בישולים ופוליטיקאים מארח השבוע את תמר זנדברג ממרצ, שמעניקה את המתכון של אמה, אסתר, לקציצות פראסה טבעוניות
- המסעדות העממיות חוזרות
השבוע נפתחו בת"א דור ההמשך לבכור את שושי - הטריפוליטאית של בכור אקספרס, ולמאפיית הסאלוף משוק התקווה - סאלוף ובניו. אוכל תימני וטריפוליטאי, גרסת 2015
- חמוץ מתוק: תבשיל אינגרי עיראקי
שכבות של בצל מטוגן, חצילים, קציצות ועגבניות מרכיבות את הגירסה העיראקית למוסקה - הבשלנית העיראקית אתי זיו מלמדת להכין תבשיל אינגרי לקראת שובה של הסערה
- איך לטגן? בוריק טריפוליטאי
אורלי פלאי ממלאת עלי סיגר בחציל קלוי וחלמון נוזלי ומייצרת בוריק טריפוליטאי פריך עם סינרגיה מופלאה של טעמים, בהשראת המנה הממכרת של פלאפל "הקוסם"
- כוח המחשה: ממולאים עיראקיים של סבתא דליה
הבשלנית אתי זיו פותחת את המטבח ואת הלב, ומלמדת כיצד להכין מתכונים מתוך המטבח העיראקי ומכינה השבוע מחשה, ממולאים עיראקיים ברוטב חמוץ - מתוק לפי המתכון המנצח של חמותה