המטבח החדש: ביקורת על מסעדת רוטשילד'ס קיטשן
אבי אפרתי מרוצה. אחרי למעלה משנתיים הפכה רוטשילד'ס קיטשן למה שהיא צריכה להיות - ביסטרו תל אביבי מוצלח
אבי אפרתי מרוצה. אחרי למעלה משנתיים הפכה רוטשילד'ס קיטשן למה שהיא צריכה להיות - ביסטרו תל אביבי מוצלח
אם לא היה לנו את אייל שני, מישהו היה חייב להמציא אותו. אבי אפרתי אוכל בצפון אברקסס ויוצא מבסוט מהחיים
אבי אפרתי מצא דיל אטרקטיבי אצל כרמלה בנחלה שכולל אוכל מצוין ומוקפד במקום שנעים לשבת בו גם בשבת
מסעדנים עם מסעדות מוערכות פותחים את הדבר הבא: מקום קטן יותר ועממי. האם זה אומר שנגמר לאנשים הכסף? או שמא טרנד הביסטרו בפתח
אחרי עשור של הכרות עם אייס ארומה, תיגל נשיא חוזרת לסניף התל אביבי הראשון, לרגל סיום תפקידה כמבקרת בתי קפה
מסעדת אורנה ואלה היתה ביתו השני של אבי אפרתי בשנות ה-90, אבל ללוקיישן החדש בהרצליה הוא דווקא לא התחבר