הטוב משלוש: מרקים מפנקים של בני סיידא
לכל עדה יש את הטכניקה שלה להתמודד עם הקור המרוקאים מכינים מרק חרירה, ההונגרים מרק גולאש והאשכנזים מרק עוף עם קרפלעך. 3 מתכונים למרקים מנחמים מתוך ספרו החדש של בני סיידא "מרק חם"
לכל עדה יש את הטכניקה שלה להתמודד עם הקור המרוקאים מכינים מרק חרירה, ההונגרים מרק גולאש והאשכנזים מרק עוף עם קרפלעך. 3 מתכונים למרקים מנחמים מתוך ספרו החדש של בני סיידא "מרק חם"
הרבה לפני שהפך לקלאסיקה מוקפדת היה הבויאבז מרק דייגים בפרובאנס שנהגו לצרוך במהלך הדיג. השף אמיר מרקוביץ' מלמד להכין בויאבז, מרק דגים צרפתי, שמלווה בטעמי אניס וזעפרן
מצפים לאורחים ושוברים את הראש בשלב ההכנות? הסדנה של פטי גאטו תעניק לכם את כל הטיפים שיהפכו את האירוע שלכם למרשים באמת