מיוחד לחג: מתכונים כשרים לפסח של מיקי שמו
עוגת שוקולד חמה עם לוק מהסרטים, עוגת אגוזים מתוחכמת בשלל מרקמים, מאפינס ללא גלוטן ועוגיות תחרה עדינות שתגישו ליד התה במהלך חול המועד. היזהרו לא לזלול הכל בבת אחת
עוגת שוקולד חמה עם לוק מהסרטים, עוגת אגוזים מתוחכמת בשלל מרקמים, מאפינס ללא גלוטן ועוגיות תחרה עדינות שתגישו ליד התה במהלך חול המועד. היזהרו לא לזלול הכל בבת אחת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגה אישית בחושה ועסיסית שבתוכה מסתתרים שברי פקאן פריכים - מיקי שמו אופה מאפינס עסיסיים לפסח
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רות אוליבר לא מוותרת על מאפים מפנקים גם בפסח ואופה אגרול טורטיה עשיר עם תרד וגבינות. מאפה חלבי מהיר לאירוח של חג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מכין מנה יוקרתית ואסתטית לחג פילה בקר חגיגי למרכז השולחן במילוי אגוזים קריספי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במקום לעמול שעות על השריה של שעועית או חומוס, רות אוליבר מקצרת את הדרך לממרח שעועית בלקני שכיף לנגב עם פיתה וביצה קשה. מנה שהיא ארוחת בוקר, צהריים וערב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין אם ללפיקניק, לארוחה משפחתית או כנשנוש, יוגב ירוס ממסעדת ליטל איטלי אופה מקלות לחם פריכים עם טוויסט חריף שמתאימים לכל אירוע
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מהירה, משביעה וטעימה בטירוף. השף יוגב ירוס ממסעדת ליטל איטלי מתקתק מנת פסטה צבעונית ופיקנטית שמתאימה לכל ארוחה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תכירו את הגרסה ההונגרית לגראטן - מאפה רקוט קרומפלי משכבות של תפוחי אדמה ברוטב שמנת עשיר, פירורי חמאה ובצל מטוגן, לארוחה ביתית זריזה ומלאה בטעמים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מבשל תבשיל בקר פרסי באווירת החג, שעובר בישול ארוך עד שהבשר ממש נמס בפה וומוגש בליווי אורז לבן, בצל והמון עשבי תיבול
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למי שרוצה לגוון במשלוח המנות אופה רות אוליבר לפורים לחם מתוק משמח שבתוכו מוטמנת ביצה קשה, תבלינים ועוד הפתעות מרגשות