אבי מפרגן: קרפצ'יו סלמון בויניגרט הדרים
לקראת הבראנץ' של שבת: אבי ביטון חזר ממסעדת גדרה 26 עם השראה למנת סלמון קלילה שעושה חשק לפתוח שולחן ובקבוק יין לבן
לקראת הבראנץ' של שבת: אבי ביטון חזר ממסעדת גדרה 26 עם השראה למנת סלמון קלילה שעושה חשק לפתוח שולחן ובקבוק יין לבן
מי שמכיר את בורקס "ליאון ובניו " יודע שמדובר באחד הבורקסים הטובים בארץ. אבי ביטון קפץ לפרגן לבורקס שהוא הכי אוהב בארץ, וחזר משם עם מתכון למאפה פילו במילוי פטה ותרד
השבוע מתחיל בעיצומן של ההכנות לפורים ואחרי שמצאנו תחפושת ועשינו תיקונים אחרונים, הגיע הזמן להתרכז במשלוח המנות. רות אוליבר מתגייסת למשימה עם מתכון מקורי ומקסים לחבילות בצק קטנות וממזרות שמטגנים בתוך מסננת חליטה ומצפים בשלל ציפויים מתוקים
ביסטרו וניה של השף שחר סיוון נפתח בעיר התחתית של חיפה לפני שנתיים ומרגיש כבר כמוסד מקומי. את מנת החומוס הרומני שלהם העשוי קרם גס של שעועית לבנה עם המון בצל מטוגן, בחר אבי ביטון להגיש עם קוביות דג ים טריות כבושות קלות בלימון, עגבניות שרי וכוסברה
אבי ביטון אכל פיתה מלאה קבבים עסיסיים אצל שמואל, מלך הקבבים משוק הכרמל, וחזר עם טיפ לקבב המושלם וגם עם השראה למנת קבב פרגיות קלילה וטעימה עם פיסטוקים
הסלק הפך לכוכב המטבח, ויש לו סיבה מספיק טובה. לא רק הצבע המשגע שהוא מוסיף למנות, אלא גם טעמו העמוק והמתקתק וכמובן ערכיו התזונתיים הרבים. עז תלם מנצל אותו עד תומו ומכין מרק סמיך מסלק אפוי כדי לא לאבד מתכונותיו וצבעו העז
מסעדת בנדיקט עשתה מהפכה קטנה כשהחלה להגיש ארוחות בוקר במהלך כל היום. אבי ביטון מפרגן עם מנת אגז בנדיקט, המנה המזוהה עם המסעדה יותר מכל, על תבשיל שקשוקה טעים וקל להכנה