ארוחת קיץ: סלט שיש בו הכל
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
לא תמיד קל לשלב בתפריט של הילדים דגים. יוסף דנן מכין גראטן גבינות מיוחד בסגנון צרפתי-אלג'יראי, כזה שיגרום לילדים ולמבוגרים ללקק את האצבעות
תמיד חלמתם להכין קובה ביתי אבל אין לכם זמן? אבי ביטון מעניק מתכון בהשראת מסעדת נאג'י העיראקית ברמלה, רק עם קיצור דרך שלא יאלץ אתכם לגלגל
לארוחה זריזה וטעימה אין פשוט מקערת פסטה, עמוסה בכל טוב. רק אל תתקבעו על הרוטב המסורתי - קבלו רעיון לפטנט משגע שיגרום לטעמי הפסטה לנסוק
אצל השף אביב משה גם הקבב הביתי מקבל טיפול מיוחד, הפעם הוא מוסיף לו תיבול אסיאתי ומגיש עם סלט ירוק מלא טעמים מהמזרח
בשיא החום, כשלא מתחשק לאכול מנות כבדות, אין כמו מנת דג רעננה. אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מכין מנה של דגים טריים עם טאץ' לימוני לצד פריקי
פרגיות ופירה סטנדרטיים הופכים תחת ידיו של אוהד קורי מקפה לואיז לפינוק בריא ומשודרג עם בטטות אפויות בתנור ויש גם סופר פוד בפנים
כמה פשוט להכין סיר אורז חגיגי, עשיר במרכיבים, שיגרום לכם לבכות מרוב אושר. יוסף דנן מכין אורז אלג'יראי משובץ אפונים ירוקים, פול ופלפל אדום עם יין לבן וחושף את המרכיב הסודי
השף אוסאמה דלאל מגלה את הסודות לפטאייר המושלם - כיסוני בצק אווריריים וטעימים מהמטבח הערבי, במילוי מפתיע של זעתר טרי
מוציאים ליום אחד את השניצל מהתפריט הקבוע של הילדים ומכינים במקומו סקלופיני עוף איטלקי. חזות עוף זהובים ברוטב עגבניות טריות עם זיתים ובזיליקום שכל המשפחה תטרוף
אבי ביטון קופץ למסעדת בר א וין, ומקבל השראה לקרפ ממולא בכל טוב, שמהווה פתרון מעולה לארוחת בוקר או ארוחת ערב קלילה ומשפחתית