שותים עראק עם סטייל
מי אמר שעראק שותים רק בקיץ? הברמן מוש בונדיק מהסושיאל קלאב בתל אביב מנדב כמה מתכוני קוקטיילים עם חלב האריות - לערב הסילבסטר, אבל לא רק
מי אמר שעראק שותים רק בקיץ? הברמן מוש בונדיק מהסושיאל קלאב בתל אביב מנדב כמה מתכוני קוקטיילים עם חלב האריות - לערב הסילבסטר, אבל לא רק
לקראת מסיבות הסילבסטר לגם אבי אפרתי מבעבעים בכל הרמות, מארצות מוצא שונות ובקשת מחירים שונה - מקאוות בסיסיות ועד שמפניות יוקרתיות
אבי אפרתי טועם את יינות פול מאס מדרום-מערב צרפת, שבאחרונה החלו להגיע ארצה. רובם ככולם בטווח המחירים הבינוני, עם שמחת חיים ואיפוק מבורך
יינות פחות כבדים ותובעניים, יותר מאופקים, מותאמים לאקלים החם ולא משתלטים על הארוחה - אבי אפרתי טועם אדומים מיקבי תבור ודלתון