הסוד נחשף: הסיבה המדעית בגללה חובה להוסיף קרח לוויסקי
שני כימאים גילו כי הוספת כמות קטנה של מים (או קרח, כמובן), משפרת את הארומה של המשקה. מסתבר שזה יעזור גם לעראק שלכם
שני כימאים גילו כי הוספת כמות קטנה של מים (או קרח, כמובן), משפרת את הארומה של המשקה. מסתבר שזה יעזור גם לעראק שלכם
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב הבוטיק הישראלי פלדשטיין שמציע יינות מוצלחים מאד
אבי אפרתי לוגם את הלבנים המעט של יקב מרקוס מוליטור מעמק המוזל בגרמניה ומסמן את המצוינים שבהם
אבי אפרתי נותן סימנים ביינות הלבנים של יקב Guy Saget מהלואר ומוצא עבורכם בין היתר את הסוביניון בלאן האמיתי הכי זול שמסתובב היום בחנויות
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב קסטל החדשים, ומאתר את הבעייתיים והמוצלחים שבהם