פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק זום עם לחוח

      הבשלנית שושי יעקבי מלמדת איך להכין לחוח תימני בקלות, לצד מרק חם ומעודן. קלאסי לשבירת צום יום כיפור

      8 מדרגים / 3.19 כוכבים

      מר זום תימני (יח
      מר זום תימני (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-6-8 סועדים
      • 2 גביעי אשל
      • 2 גביעי לבן/ יוגורט
      • 2 גביעי שמנת חמוצה
      • 2 כוסות חלב
      • 1 כוס מים
      • 2 כפות קמח
      • 1 כף שום כתוש
      • מעט מיץ לימון
      • מלח
      • להגשה:
      • סחוג ירוק עדין: כוסברה עם שום ומעט פלפל חריף ירוק טחונים יחד עם מעט מים

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים יחד לסיר את האשל, הלבן, השמנת החמוצה, המים והקמח ומבשלים על אש קטנה תוך רתיחה עדינה ובחישה מתמדת עד שמתקבל מרקם סמיך ואחיד.
      • 2. לפני ההגשה מתבלים במלח, שום כתוש ומיץ לימון ומערבבים.
      • 3. מגישים חם עם מעט סחוג ירוק ולחוח.
      מרק זום עם לחוח
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות