מתכונים חמים

מרק זום עם לחוח

הבשלנית שושי יעקבי מלמדת איך להכין לחוח תימני בקלות, לצד מרק חם ומעודן. קלאסי לשבירת צום יום כיפור

מתכון מאת: שושי יעקב
  • קל להכנה

מר זום תימני

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6-8 סועדים
  • 2 גביעי אשל
  • 2 גביעי לבן/ יוגורט
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף שום כתוש
  • מעט מיץ לימון
  • מלח
  • להגשה:
  • סחוג ירוק עדין: כוסברה עם שום ומעט פלפל חריף ירוק טחונים יחד עם מעט מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים יחד לסיר את האשל, הלבן, השמנת החמוצה, המים והקמח ומבשלים על אש קטנה תוך רתיחה עדינה ובחישה מתמדת עד שמתקבל מרקם סמיך ואחיד.
  • 2. לפני ההגשה מתבלים במלח, שום כתוש ומיץ לימון ומערבבים.
  • 3. מגישים חם עם מעט סחוג ירוק ולחוח.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully