פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      פילה מוסר עם ירקות צלויים

      תבנית אחת, חמש דקות עבודה, ויש לכם ארוחת דגים צבעונית וקלילה

      5 מדרגים / 3 כוכבים

      בבושקה

      מצרכים

      • כמות: ל-4 מנות
      • 4 פילטים של דג מוסר עם העור
      • 1 חציל קטן, חתוך לפלחים
      • 3 קישואים קטנים, חתוכים לרבעים לאורך
      • 2 עגבניות, חתוכות לרבעים
      • 2 בצלים סגולים, חתוכים לשישיות
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • שמן זית
      • מעט פטרוזיליה או נענע קצוצה, להגשה

      אופן ההכנה

      • 1. דבר ראשון מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. מניחים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומזלפים מעל שמן זית בנדיבות.
      • 3. מכניסים את התבנית עם הירקות לתנור וצולים במשך 15-18 דקות, עד שהפלפלים והקישואים התרככו ומתחילים להזהיב מעט בקצוות.
      • 4. מוציאים את התבנית מהתנור בזהירות. בעזרת מגבת נייר, מייבשים היטב את הדגים ומניחים אותם מעל הירקות עם הצד של העור כלפי מטה.
      • 5. מתבלים גם את הדגים בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומחזירים לתנור ל-12-14 דקות נוספות, עד שהדג צלוי.
      • 6. מוציאים, מעטרים בפטרוזיליה ומגישים מיד.
      • טיפ: ניתן להוסיף רבעי לימון לאפייה ביחד עם הדג.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -