פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק פרחי כרובית

      אורלי פלאי במתכון למרק כרובית קליל עם שום וכרישה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק כרובית צלויה עם שיבולת שועל (יח
      מרק כרובית צלויה עם שיבולת שועל (יח"צ , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 מנות
      • 1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים
      • 1 בצל חתוך לרבעים או כרישה למקטעים
      • 6 שיני שום שלמות, עם הקליפה
      • 5 גבעולי תימין
      • שמן זית
      • מלח ופלפל
      • ליטר מרק צח או מים
      • 3 כפות שיבול שועל להכנה מהירה
      • 4 כפות פרמזן מגורר (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200-220 מעלות.
      • 2. מתבלים את הכרובית, הבצל והשום בשמן זית, תימין, מלח ופלפל וצולים 30 דקות או עד להזהבה וריכוך.
      • 3. מקלפים את השום ושמים בסיר יחד עם פרחי הכרובית והבצל.
      • 4. יוצקים את המים מעל הירקות, מוסיפים את שיבולת השועל ומביאים לרתיחה.
      • 5. מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
      • 6. מרסקים בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 5. אם רוצים מוסיפים פרמזן בהגשה.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות