מתכונים חמים

מרק פרחי כרובית

אורלי פלאי במתכון למרק כרובית קליל עם שום וכרישה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מרק כרובית צלויה עם שיבולת שועל

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 4 מנות
  • 1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים
  • 1 בצל חתוך לרבעים או כרישה למקטעים
  • 6 שיני שום שלמות, עם הקליפה
  • 5 גבעולי תימין
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • ליטר מרק צח או מים
  • 3 כפות שיבול שועל להכנה מהירה
  • 4 כפות פרמזן מגורר (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200-220 מעלות.
  • 2. מתבלים את הכרובית, הבצל והשום בשמן זית, תימין, מלח ופלפל וצולים 30 דקות או עד להזהבה וריכוך.
  • 3. מקלפים את השום ושמים בסיר יחד עם פרחי הכרובית והבצל.
  • 4. יוצקים את המים מעל הירקות, מוסיפים את שיבולת השועל ומביאים לרתיחה.
  • 5. מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
  • 6. מרסקים בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 5. אם רוצים מוסיפים פרמזן בהגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully