פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פתיתים

      המדריך המלא להכנת פתיתים מושלמים, צעד אחר צעד

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      פתיתים (מערכת וואלה! NEWS , יעל לאור)
      פתיתים (מערכת וואלה! NEWS , יעל לאור)

      מצרכים

      • ל-5 מנות
      • 1 בצל לבן בגודל בינוני קצוץ דק-דק
      • 2 כפות שמן זית
      • 250 גרם פתיתים (כחצי חבילה)
      • מלח לפי הטעם
      • מים רותחים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר נון סטיק ללא שמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ונותנים לו להיטגן ולהגיר את נוזליו הרבים.
      • 2. רק לאחר שהבצל מתייבש ומגיר את כל נוזליו, מוסיפים שתי כפות של שמן זית. ממשיכים בטיגון במשך מספר דקות, הבצל צריך להזהיב יפה, אך לא להיחרך.
      • 3. מוסיפים את הפתיתים לבצל ומטגנים. בשלב זה ניתן להוסיף עוד כמה זילופי שמן אם הבצל כבר ספג את רוב השמן. זה גם השלב שבו צריך להמליח את הפתיתים.
      • 4. אחרי שהפתיתים טוגנו מספיק והשחימו, זה הזמן להוסיף את המים הרותחים. מוסיפים לכיסוי+כוס. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ללהבה בינונית נמוכה.
      • 5. את הפתיתים מבשלים 10-12 דקות. מתקנים תיבול ומגישים.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -