לוקוס: מלך הים
הלוקוס הוא האליטה של הדגים ונחשב בעל הטעם המשובח ביותר מביניהם. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו משתף בשני מתכונים
הלוקוס הוא האליטה של הדגים ונחשב בעל הטעם המשובח ביותר מביניהם. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו משתף בשני מתכונים
הוא זמין, זול ובעל פריכות יוצאת מן הכלל. הגזר חוזר לצלחת בדיוק כשכבר נמאס מכל שאר הירקות. שאול בן אדרת נותן מתכונים
אם אתם מחפשים תבשיל לארוחה חגיגית, לעומר עילואן, ממסעדת חג' כחיל ביפו, יש את התשובה - צוואר טלה ממולא אורז ותבלינים
דגים נאים הם מעדן, אבל אם אתם נרתעים מהם, איל לביא ממסעדת רוקח 73 מכין עבורכם 3 מתכוני דגים שעוברים צריבה או כבישה קלה
רגע לפני תחילתו של צום הרמדאן, השף עומר עילואן מחג' כחיל ביפו נותן מתכון לממתק שאוכלים בסוף הצום, העטייף
בעיר נמל אנגלית, פוגשת נועם סולד בהיסטוריה של פיש אנד צ'יפס ומנסה להבין מי גרם לשידוך המופלא הזה
השום, שנמצא בדרך כלל כנספח כמעט בכל תבשיל, מקבל את הזרקור. שאול בן אדרת מכין שלוש מנות ריחניות במיוחד
הקובה המטוגן הוא ללא ספק הכי טעים אבל גוזל זמן הכנה רב. עומר עילואן מחג' כחיל ביפו מסביר איך מכינים ונותן טיפ לקיבוב נעים
אם שטיפת כלים היא לא הצד החזק שלכם, בני סיידא מביא ארבעה מתכונים מתוך ספרו, הכל במחבת, שמלכלכים רק כלי אחד
לפעמים המאכל הפשוט והסטנדרטי ביותר, יכול גם לרגש. השף שאול בן אדרת מכין ריבה, ממולאים וכבדים עם בצל
במקום לנגב בחומוס, השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו, מכין מחמא'ר - עוף צלוי ומתובל בסומאק עם הרבה בצל על פיתה עיראקית