בלי לשבור את הראש: פסטה קישואים, לימון ואגוזים
בלי לעבוד קשה מדי ועם מצרכים שתמיד יש במזווה, הבשלן ארז גולקו שוב מוכיח לנו איך בזכות שילוב נכון של חומרי גלם איכותיים ופשוטים אפשר ליצור מנת פסטה נהדרת, מזינה ומפתיעה שמתאימה גם לטבעונים בשולחן החג
בלי לעבוד קשה מדי ועם מצרכים שתמיד יש במזווה, הבשלן ארז גולקו שוב מוכיח לנו איך בזכות שילוב נכון של חומרי גלם איכותיים ופשוטים אפשר ליצור מנת פסטה נהדרת, מזינה ומפתיעה שמתאימה גם לטבעונים בשולחן החג
מרק העדשים של ארז גולקו, הוא מסוג המאכלים שהם גם בריאים, גם טעימים, ואינם מצריכים עבודה רבה או חומרי גלם קשים להשגה. תוכלו לשחק עם המתכון, לשנות או להוסיף דברים, ובכל דרך שתבחרו התוצאה תהיה מענגת ומפנקת
השבועות שאחרי חנוכה לא פשוטים לאף אחד, איך חוזרים לשגרה אחרי כל המטוגנים? לפניכם שלושה מתכונים קלילים, מהירים ומזינים, שיהפכו את היום שאחרי לקל יותר ולא פחות טעים
אין כמו פעילות של אפייה במטבח כדי להעביר את הזמן בצורה חוויתית; הנה שלושה מתכונים מעולים שכיף להכין עם הילדים, שלא מצריכים יותר מדי סבלנות וכו-לם ייהנו לאכול