עוף פריך ומעושן שלא אכלתם בחיים
אבי ביטון אכל מנת עוף מושלמת במסעדת אורטוריו, וכשחזר הביתה החליט להכין בהשראתה מנה משלו עם עוף מגוהץ. על הדרך, הוא גם מלמד איך מעשנים אוכל במטבח הביתי
אבי ביטון אכל מנת עוף מושלמת במסעדת אורטוריו, וכשחזר הביתה החליט להכין בהשראתה מנה משלו עם עוף מגוהץ. על הדרך, הוא גם מלמד איך מעשנים אוכל במטבח הביתי
הסלט שכל ילד ירצה לקבל: אבי ביטון הלך לפרגן למסעדה החיפאית כולא של השף עודד חצבני וחזר משם עם רעיון למנה מושלמת, לחג הפסח ולשאר השנה: נתחי פרגיות צלויות עם סילאן וערמונים המוגשים על עלי חסה פריכים
אבי ביטון הופך את הכנאפה הנפלאה של מסעדת רולא החיפאית, לארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה מרשימה בגרסה המלוחה למאפה המפורסם, ומגיש לצדו סלט עגבניות חריף עם הרבה עשבי תיבול
אחת המנות הטעימות ביותר שהמטבח ההודי מספק לנו היא הסמוסה: כיסון בצק מטוגן. רות אוליבר מלמדת כיצד מכינים בבית עם מלית צמחונית עשירה בירקות
עוגת האגוזים המנצחת של השנה. שכבות של קציפת חלבונים ואגוזים (אך אל תטעו, לא מדובר במרנג) אשר ביניהן קרם שוקולד לבן עדין ומשובח
רוצים להרשים את האורחים? מחפשים רעיון מקורי להביא למארחים? עוגת המדלן היפיפיה הזו עם שכבת תותי שדה תעשה עבורכם את העבודה
העוגה המושלמת לרגע שבו אנחנו מסיימים עם כל הניקיונות והבישולים, מתרווחים על הספה ומתענגים על כוס קפה ופרוסת עוגה נימוחה ומתוקה
החטא המושלם של חג הפסח עם הפתעה קראנצ'ית בתוכו: עוגת שוקלד מענגת במיוחד עם שבבי קורנפלקס שמוכיחה שלא באמת צריך קמח בחיים