ניר צוק מכין המבורגר בלתי נשכח
השף ניר צוק הגיע לבית של בנג'י ברעננה כדי לפנק כמנהג הישראלי היפה את החיילים הבודדים המתגוררים שם במנות שף מבשר טרי. יחד עם סוניה בורנשטיין, חיילת עולה לפני שחרור, הכין השף המבורגר משובח ושניצל עגל
השף ניר צוק הגיע לבית של בנג'י ברעננה כדי לפנק כמנהג הישראלי היפה את החיילים הבודדים המתגוררים שם במנות שף מבשר טרי. יחד עם סוניה בורנשטיין, חיילת עולה לפני שחרור, הכין השף המבורגר משובח ושניצל עגל
כשמכינים המבורגר קלאסי לא באמת צריך תוספות למעט בשר איכותי. ניר צוק מכין את הקציצה האמריקאית קלאסי מבשר ישראלי
אין מי שיכול לסרב לשניצל טרי שיצא עכשיו מהשמן הרותח. ניר צוק מפנק בשניצל עגל בציפוי פריך
איך להבדיל בין בשר טרי לקפוא, מה אומרים הריח והמרקם ולמה הכי כדאי לקנות ממגדלי בקר מקומיים? הטיפים הכי טעימים שלא תמצאו במקררים של הרשתות הגדולות
העניין החשוב ביותר בכל הנוגע לטיפול בבשר בבית הוא האחסון - שיחה עם שלושה קצבים מומחים שתעשה את הבשר שלכם טעים ורענן יותר
הכנס השנתי של מועדון הקצבים שהפגיש בין קצבים למגדלי בקר סיפק לא מעט פריטי מידע על האופן בו צורכים הישראלים את הבשר שלהם. איזו תובנה צרכנית מתכננת במועצת הבשר עבור הלקוחות?
עושים על האש עם חברים? רוצים לפנק בארוחה מענגת? צפו בשף ניר צוק מציע מתכון מנתח קצבים ישראלי עם תוספת פיקנטית
השף ניר צוק מגיע לתחנת כיבוי אש בפתח תקווה כדי לפנק את הלוחמים במתכון מנצח מבשר ישראלי. והפעם: נתח קצבים בעגבניות שרופות ונתח שייטל בסגנון טטאקי על סלט עלים
בשר בקר ישראלי טרי לא זקוק להרבה לצדו, ואין כמו מנת סלט עלים קלילה כדי להדגיש את טעמיו. קבלו מתכון קל ומהיר שיכול להוות ארוחת צהריים טעימה או מנה חגיגית בארוחה משפחתית