בירה יפנית כחולה שעשויה מאצות: בקרוב בישראל?
אתם אוהבים אותה בהירה, כהה או שחורה, אבל מי שמע על בירה כחולה? הבירה היפנית הייחודית פורצת עכשיו גם לשוק הבריטי. איזה טעם יש לה, ומה הסיכוי שתגיע לארץ? מתוך המהדורה
אתם אוהבים אותה בהירה, כהה או שחורה, אבל מי שמע על בירה כחולה? הבירה היפנית הייחודית פורצת עכשיו גם לשוק הבריטי. איזה טעם יש לה, ומה הסיכוי שתגיע לארץ? מתוך המהדורה
אבי אפרתי בוחר עבורכם את היינות הכי מוצלחים שיעשו את המעבר לשנה החדשה חלק יותר ומפרגן על הדרך לתעשיית היין המקומית
במקום להגיש עוד סלט ישראלי קצוץ דק לאורחים רק עם טחינה, אוראל קמחי משדרג את המנה האהובה עם דג קצוץ שהופך אותה מיומיומית לגורמה
כמה עשרות שקלים אמורים להספיק לכם כדי לקנות יין מצוין לארוחת החג. רק צריך לדעת איפה לקנות. ואפילו לא צריך לצאת מהבית
לפני ההסתערות על החנויות לקראת החגים מעניין לסקור יינות חדשים מהסדרות המיוחסות של שני היקבים הגדולים בישראל: יקבי כרמל ויקבי רמת הגולן
השף אוראל קמחי מתקתק מנה עיקרית שנראית מיליון דולר תוך כמה דקות - פילה לברק ברוטב צבעוני של עגבניות וקייל
לסלט השורשים הסטנדרטי מוסיף אוראל קמחי שיחוק שמקפיץ את המנה בכמה רמות: גבינת עיזים עטופה בשקדים קלויים
אבי אפרתי מסמן את הטובים מבין יינות החדשים של יקב יתיר ויקבי הבוטיק ויתקין וצ'ילאג
היתרון במרקים של קיץ לעומת אלה של החורף שנדרשות דקות ספורות להכנתם. אוראל קמחי מכין מרק מלפפונים בסגנון ציזיקי עם מקל בצק עלין בקלי קלות