ריבה, ריבת חלב ושוקולד - מי לוקח?
כד השמן היה מתהפך לו ראה את הסופגניות של ימינו. מזל שהסופגניה הקלאסית עדיין שולטת (אבל לא בכל מקום)
כד השמן היה מתהפך לו ראה את הסופגניות של ימינו. מזל שהסופגניה הקלאסית עדיין שולטת (אבל לא בכל מקום)
אפילו מילויי הסופגניות המיוחדים לא מספקים אתכם? השנה גם נציגי היפנים, היוונים והאתיופים במסעדות ת"א רקחו גרסה משלהם למעדן המטוגן . טור-דה-ספוג
השף עומר מילר והשפית גלי ברמן פותחים את החורף בערב תבשילי קדרה חינמי במרכז "ספייסס" עם בישולים וסירים מוזלים
השף המתפלסף יבשל ארוחה חד פעמית במטע הבננות של קיבוץ עין גב לרגל סיומו של פסטיבל 'טעם כנרת'
כזאת היא הסופגנייה למרות שמנסים להקטין אותה, להפחית לה קלוריות והשנה אפילו לאבזר אותה במילוי מלוח. הנה מה שהקונדיטוריות רוקחות לחנוכה
מסעדה? פאסט-פוד? לא ברור אבל בצפון אבן גבירול הולך להיפתח מקום של כדורי בשר. בינתיים הקונספט נשמר בסוד, אבל אנחנו מפנטזים שזה יהיה טעים
טור חדש במוסף גלריה ינסה להאיר את אורח החיים האורגני. יכתבו אותו העיתונאים שירי כץ ואביב לביא
ברשת 'קפה קפה' יימכרו בחנוכה סופגניות של בית מאפה המסייע לילדים ובני נוער. כל ההכנסות ייתרמו לעמותת "אכפת" שמפעילה את המאפייה
בצמוד למאפייה של 'לחם ארז' בנתניה נפתחה חנות מפעל שמציעה 10% הנחה. סניף חדש של הרשת ייפתח בבית דיאדה בת"א ובהרצליה
במהלך החודש מתקיים ב'מאנטה ריי' פסטיבל פירות ים עם מנות מתחלפות ושרצים שמגיעים לארץ בטיסה מיוחדת. יש גם סדנאות
אנחנו אוהבים אותו כמו שהוא חום ומבריק בחוץ, לבן ובוהק בפנים, אבל כל שנה חייבים לאתגר אותנו במהדורת חורף מוגבלת, הפעם מככב האפקט התפוזי