מסעדת השנה, אכזבת השנה ואוכל הרחוב של השנה: סיכום 2021
הסגר האחרון אמנם נראה עכשיו כמו חלום רחוק, אבל את השפעת הקורונה והסגרים אפשר היה לחוש היטב בשנה החולפת. אז איך מסכמים שנה כזאת? בואו ננסה
הסגר האחרון אמנם נראה עכשיו כמו חלום רחוק, אבל את השפעת הקורונה והסגרים אפשר היה לחוש היטב בשנה החולפת. אז איך מסכמים שנה כזאת? בואו ננסה
שפית ידועה שיתפה סרטון שבו היא הסבירה כיצד ניתן לדעת בדיוק מה מידת העשייה של הסטייק - משהו שרק מקצוענים יודעים לעשות. מה צריך בשביל הטריק הזה? רק את כפות הידיים שלכם. צפו בסרטון הוויראלי
מכירים את זה שהביצה נדבקת למחבת ונהרסת לכם כשאתם מנסים להוריד אותה לצלחת? מומחה קולינרי חשף למה זה קורה ואיך נמנעים מזה. צפו בסרטון
אין כאן סופגניות-קינוח אינסטגרמיות או קומות מדורגות, לא קונספטים ולא גימיקים, תועפות של מתוק ודברים שנקנים בחוץ, אבל יש כאן לב
משתמשי טיקטוק חולקים מתכון פשוט ודל פחמימות להכנת צ'יפס אבוקדו - ונשבעים שזה התחליף המושלם לחטיפים עתירי הקלוריות: "זה משנה לגמרי את חוקי המשחק"
השף המוכשר והמוערך, רוברט קלוגר הלך אתמול לעולמו בגיל 41 בלבד, לאחר שלקה בלבו. עולם האוכל המקומי איבד איש יקר
הם קטנים יותר, אווריריים יותר, מתהדרים בציפוי שווה ובמילוי מפנק; הדונאטס הפכו בשנים האחרונות ממוצר נחות החביב על שוטרים בסדרות אמריקאיות למאפה הטרנדי של התקופה. ביקרנו במפעל שמוביל את המהפך ונתנו ביס בשני הדונאטס החדשים שנחתו השבוע בישראל
אימאל'ה ואבאל'ה: מומחית המתוקים אלואיז הד שיתפה את 738 אלף העוקבים שלה באינסטגרם במתכון פשוט ומגרה במיוחד ללזניית נוטלה ולוטוס - מחמישה מרכיבים בלבד. אתם חייבים לנסות את זה
מיונז בקפה. כן זו לא טעות - חברת הלמנס שמתמחה בייצור מיונז הציעה להוסיף את הממרח לקפה וגרמה לאנשים לחסום אותה ולהתעצבן: "זה פשוט אלימות טהורה". גם אחרי הסערה בחברה סירבו לקחת צעד אחורה
סרטון ויראלי חשף שיטה מיוחדת לפיזור הרטבים על הנקניקיה שגורמת להם לשקוע לתוך הלחמניה במקום ללכלך לנו את הידיים. הסרטון צבר מעל 2.4 מיליון צפיות ברשת - וגם אתם חייבים לראות
בא לכם (או לילדים) צ'יפס ממש כמו של מקדונלד'ס? שף חושף את המתכון הסודי שלו להכנת צ'יפס שלדבריו זהה לטעמו של הצ'יפס האהוב ממקדונלד'ס - וזה ממש לא מסובך
האם הדרך הנכונה לאכול המבורגר היא להפוך אותו? אנשים שניסו מעידים שזה משדרג את חוויית האכילה, מונע מההמבורגר להתפרק ומתוספיו להתפזר על הצלחת - ואפילו משפר את הטעם
בחורה העלתה לרדיט סרטון מלחיץ שבו היא חושפת כיצד נתח הדג שהכניסה לתנור קיפץ שם במשך כמה שניות כאילו הוא חי. הצופים נדהמו וניסו למצוא היגיון, אך מסתבר שיש לכך הסבר מדעי
בינינו, זה הכי קרוב שתגיעו לשם בימים אלה, אבל זאת ממש לא הסיבה היחידה להזמין
השף דיוויד תמרקין שיתף ברשת מנה שכינה אותה "סטייק לחם" כתחליף צמחוני לבשר וזכה ללעג כי מדובר בלחם מטוגן במחבת: "יש כל כך הרבה תחליפים לבשר היום. לחם הוא לא אחד מהם"
מה מסמלת המצנפת של מוקטסומה, איך מגישים חושניות לשולחן, כיצד התרוממו העצים לגובה כזה ואיך הכול קשור לארוחת הצהריים של כולנו? תערוכה חדשה במוזיאון ישראל מבשלת הכול לביס אחד מרתק
משתמשת טיקטוק העניקה הצצה לארון אוכל בביתה המפוצץ בפיצות, המבורגרים ושאר ג'אנק פוד - וטוענת שאמא שלה לא נגעה במזון הזה במשך שנתיים רק כדי להוכיח כמה הוא לא בריא לנו
בשיתוף ZAP REST, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בת ים תתחדשי - מסעדת קורה בטיילת מציגה חווית בילוי גדושת רולים וקוקטיילים על החוף, אוכל אסייאתי מתוקתק ואנרגיות מרימות של החיים הטובים
אחת המסעדות הטובות והצנועות בישראל צפויה לסגור את דלתותיה בסוף השנה, אבל יש גם חדשות טובות
אסירים החלו להשתמש בטלפונים המוברחים שלהם כדי לפרסם ברשתות החברתיות את הנעשה בין כותלי בית הסוהר. כמה בשלנים חובבנים, חלקם אסירים כיום וחלקם לשעבר, שיתפו בטיקטוק מנות קלות להכנה ממרכיבים פשוטים שאפשר למצוא בכלא וזכו לתהילת רשת
עדי ואלעד כחלון יצאו לחל"ת כמו כולם וחשבו מה לעשות כמו כולם. בניגוד לכולם, הם פיצחו את סודותיו של בצק הפרעצל
שיריז לוקח את כל הדברים הטובים מביסקוטי, ומגזים איתם עוד קצת. התוצאה היא, בין היתר, הדבר המופרע הזה שבתמונה
פתיחות חדשות, מנות חדשות, עקסיות חדשות וכן - עוד קציצות בלחמניה: החדשות הכי טעימות בישראל
מה אוכלים במסיבת רווקות, איך מביכים את האישה בעבודה וכמה גבינות זה מספיק? ליהי שורש רואה את הסוף וחולמת על האישה בשחור
די להסתבך! משתמשת טיקטוק חושפת שיטה פשוטה ומהירה להכנת ביצה עלומה במיקרוגל ומומחי בישול מאשרים (אבל גם מזהירים מהסכנות)
היו בשבוע הזה פלאפל וחומוס, ערבים ויהודים וגם מנות גדושות של מנאל ועדי, אבל ליהי שורש ממוקדת בקו הסיום
כמעט עשור של קריירה קולינרית אינטנסיבית הוכיח שמוניקה גלר יודעת לבשל על המסך, וקורטני קוקס מנסה לספק קבלות גם בעולם האמיתי
זה לוקח כמה שניות בלבד, מצריך חומר גלם שיש בכל בית וכמעט מביך בפשטות שלו. לפעמים הפיצוחים הגדולים של החיים הם פשוטים
שיתוף פעולה טבעוני, שתי פתיחות מרגשות ואיטלקית אחת שמסתכלת לחול המועד בלבן של העיניים: החדשות הכי טעימות בישראל
אירוע התקיפה האלים הותיר את השף הישראלי במצב קשה, וחבריו מהארץ ומהעולם מתקשים להתמודד עם המראות
הנחות טעימות למחוסנים, השקות טעימות לשותים וגם ניצנים ראשונים של חזרה מסעדתית לשגרה: חדשות האוכל
דרוש קבינט מומחי-ריאליטי בשביל לפענח מה בדיוק קורה בפורמט הזה, וגם מישהו עם יד יותר עדינה על האש
שיאה של המגיפה הביא את יונתן גרינברג לעמוד בפתח הבית עם שוט-גאן מדומיין ולנסות להציל את האנושות. יצא מזה קוקטייל חזק במיוחד
אימפריה חיפאית מתעדכנת, תפריט חורפי מפתה ואינספור אופציות קרואסוניות מושחתות: הכותרות הטעימות של השבוע
טום דיילי בן ה-26, בעל שתי מדליות אולימפיות בקפיצה למים ממקפצה, העלה סרטון לאינסטגרם שבו הוא חשף כיצד משתמשים נכון בבקבוק ייעודי של סויה ושולטים בצורה אבסולוטית על ויסות הרוטב שיוצא. כמה פשוט, ככה גאוני. צפו
יש לא מעט פעמים שאנחנו כותבים לכם "צפו" וקצת נבוכים אחר כך. הפעם אנחנו *באמת* מתכוונים לזה