- 1. מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומניחים בצד. עוברים לבצל הממולא: קוטמים את הבצל מ-2 צדדיו. חורצים את הבצל עם סכין חדה עד המרכז (החתך יעשה מקצה לקצה).
-
- 2. לתוך החריץ מכניסים מלח ומניחים את כל הבצלים לחצי שעה בתוך כלי המלח מרכך את הבצל ומאפשר לשחרר את הגלדים. את לב הבצלים שומרים בצד.
-
- 3. לאחר הפרדת הגלדים שוטפים היטב מעודפי מלח.
-
- 4. מטפלים בקישואים: במידה ומשתמשים בקישואים קטנים מרוקנים וממלאים. במידה והקישוא גדול חותכים לשניים. קולפים את הקישואים כך שיקבלו צורה מפוספסת - קולפים פס, מדלגים על פס וקולפים עוד אחד. מרוקנים ממילוי ואת הקישואים שומרים בצד.
-
- 5. בסיר גדול, מטגנים את מילוי הקישואים ושאריות הבצל מטגנים עם 4 כפות שמן עד להזהבה.
-
- 6. לאחר ההזהבה מוסיפים את חומרי הרוטב (בלי כוס מים רותחים).
-
- 7. ממשיכים ומבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה כאשר הסיר מכוסה. בודקים מדי פעם שלא חסרים מים והתחתית לא נשרפת.
-
- 8. ממלאים את הקישואים בתערובת ועוברים למילוי הבצל: לוקחים בצלים, מכינים כדור בשר מהתערובת מכניסים לתוך הגלד ומהדקים.
-
- 9. מסירים את סיר הרוטב מהאש. מוסיפים כוס מים רותחים
- ומסדרים את הממולאים בסיר. מכסים במים רותחים, נותנים ניעור קטן לסיר כדי שהרוטב יתערבב עם הממולאים ומכסים בצלחת שקופה חסינת חום כדי שהבצלים לא יתפרקו. מביאים לרתיחה.
-
- 10. מורידים את האש. מבשלים כשעה וחצי לפחות על אש נמוכה. אפשר לבשל גם שעתיים - שלוש להעמקת טעמים.