- 1. בזמן שהבשר נח במקרר, ניתן להכין את התוספת: מחממים מראש תנור ל-220 מעלות.
-
- 2. בשלב זה, המטרה לסגור את הבשר ולא לבשל אותו. מחממים שמן במחבת. מתבלים את הבקר במלח ופלפל ומטגנים במהירות משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ונותנים לבשר לנוח ולהתקרר.
-
- 3. לאחר שהפילה התקרר, יש למרוח אותו בנדיבות בחרדל.
-
- 4. מכניסים את הפטריות למעבד מזון ומוסיפים את הערמונים.
-
- 5. מוסיפים את הפטריות למחבת מחומם, מוסיפים מלח ופלפל. מטגנים עד שמי הפטריות מתאדים לגמרי. כאשר הפטריות מוכנות אמורים לקבל עיסה דביקה, מוציאים מהמחבת ונותנים למסה להתקרר.
-
- 6. מניחים על משטח עבודה ניילון נצמד (גדול). על הניילון מניחים את חזה האווז, כאשר הפרוסות צמודות זו לזו (אפילו עולות מעט זו על זו). מורחים שכבה דקה של הפטריות באופן שווה על חזה האווז.
-
- 7. מניחים את פילה הבקר מעל במרכז חזה האווז.
-
- 8. מרימים את הניילון מצד אחד, מקפלים ומהדקים את חזה האווז מעל הפילה. אותה פעולה עושים גם מהצד השני, כך שחזה האווז יעטוף היטב את הבקר. בסיום, מהדקים את קצוות הניילון משני הצדדים. מכניסים למקרר ל-15 דקות בכדי לייצב.
-
- 9. בזמן ההמתנה, מרדדים את בצק העלים לגודל מתאים שיעטוף את רולדת הבשר.
-
- 10. מוציאים את הבשר מהמקרר ומסירים את הניילון. טורפים את הביצים ומורחים על הבשר. מניחים את הבשר במרכז הבצק, מגלגלים את הבצק סביב הבשר. מניחים שוב בניילון נצמד, עוטפים ומהדקים משני הצדדים. מכניסים למקרר לייצוב. ניתן להכניס למינימום של 5 דקות ועד כשעתיים.
-
- 11. לפני הבישול, מוציאים מהמקרר, מסירים את הניילון, מורחים בביצה. עם סכין, מסמנים על הבצק חתך באמצע ואז מסמנים ראשי חץ עד לאמצע מכל כיוון ליצירת דוגמא.
-
- 13. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 25-30 דקות. מכבים את התנור ומשאירים לעוד 10 דקות.