דים סאם: מסתמן מחליף לטרנד הסושי
בעוד כחודש תפתח רשת דים סאם חדשה, שתציע כיסונים מאודים ממולאים כל טוב, שחמושים בטעמים אקזוטיים ויתרונות בריאותיים המאיימים להיות ההתמכרות הבאה
בעוד כחודש תפתח רשת דים סאם חדשה, שתציע כיסונים מאודים ממולאים כל טוב, שחמושים בטעמים אקזוטיים ויתרונות בריאותיים המאיימים להיות ההתמכרות הבאה
חשבתם שילדים בבית ספר מגיעים עם סנדביץ' חומוס או שוקולד? חשבו שנית. השבוע הראשון בבית הספר כלל גם סנדוויץ' עם ממרח אווז - הציצו לכריכים המושקעים
תערובת הלאקמה המרוקאית משתלטת על המטבח של אבי ביטון, שמפציר בכם להכיר אותה ולהכניס למטבח שלכם
אלי אמיגה עוצר את נשימתו ומכין את הצהוב העולה: עמבה, ומזהיר - השתמשו בכפפות או שהריח יגבור עליכם
הפרי האקזוטי והעסיסי מגיע לדוכני השוק איך בוחרים, קונים ושומרים מנגו ומהו הזן שלא יגרום לכם להיצמד לקיסם שיניים
עונת המנגו בשיאה - השף אבי קונפורטי ממסעדת צפרה מנפק שלושה מתכונים אקזוטיים ויוצאי דופן שמכינים עם מנגו
למי שרוצה להשקיע בקצת יותר משתי פרוסות וממרח חומוס או גבינה צהובה, מכינים בלחם ארז סנדביצ'ים קצת יותר ומושקעים
התערובת הטוניסאית הריחנית, טביל, מגיעה לשולחנו של השף אבי ביטון שנהנה משילוב של ריחות קימל ושושנים מיובשות בתבלין אחד
לחמי מחמצת, לחמים מקמחים מיוחדים ובשיטות מתקדמות. המלצות למאפיות הבוטיק שיוצאות מגבולות המרכז מצפון ועד דרום
היא נמצאת כמעט בכל מקרר, עליה מתבססים עשרות תבשילים והיא אדומה ועסיסית. העגבניה - איך קונים, שומרים ומטפלים בעגבניה
גולשי וואלה! אוכל בפייסבוק ביקשו את המתכון למנה האפגנית בג'ירף. הגענו למסעדה כדי להציץ בשלבי ההכנה של המתכון
תאנה מפוספסת או עם בשר אדום לוהט וטעם מתקתק - הצצה לבוסתן תאנים מיוחד ובו יותר מ-200 זני תאנים
חשבתם פעם לשלב את התאנים שלכם בסלט במקום בקינוח? כחלק משבוע התאנים בוואלה! אוכל, השף עמוס שיאון מהלנה בנמל מגיש סלט רענן וקיצי של תאנים, צ'ילי וגבינה מלוחה
ריבה מקליפות ושימורים מתוקים חמוצים - כך תהפכו את שאריות האבטיח למעדן מקומי שיחזיק מעמד גם בתקופת החורף
בסלט קליל, בצמוד למנת בשר עדינה או בקינוח מתקתק ועסיסי - השף יוגב ירוס ממסעדת מל ומישל עושה נפלאות למתכוני תאנים
היא נחשבת למעוררת תאווה ומגיעה לשיאה בימים אלו - התאנה. הפרי הכי סקסי שתוכלו למצוא בשוק שיהפוך כל מנה לחוויה חושנית
דוכני אוכל מפתים, מסעדות קטנות ונשנושי בר המתאימים גם לשעות הבוקר מחכים בשוק הנמל שנפתח השבוע ביפו
רוצים שהילדים שלכם יהיו המאסטר שף הבא? הנה שלושה מתכוני אפייה קלים להכנה שילדים יכולים להכין בבית
היהלום שבכתר בחנויות התבלינים, הוא למעשה תערובת סודית מהמטבח הצפון אפריקאי. אבי ביטון מבשל עם ראס אל חנות
איך תדעו מה הצבע הפנימי של המלון וכיצד תוכלו להשיג את המלון הכי טוב אצל הירקן? המגדל אריק סרביאנסקי נותן דגשים לקניית מלון מוצלח
השידוך בין מלון לפרושוטו מוכר כבר שנים. הפעם מכין אסף דוקטור מקרפצ'יו בר, קרפצ'יו מלון ונקניק ברזאולה
הוא כתום או ירוק ומגיע לשיאו בשלהי הקיץ, אז כיף לאכול אותו קר ומרענן - איך קונים, מטפלים ושומרים על מלון