עוגיות מקרוטה במילוי פרג
בצק פריך ודקיק ומילוי עשיר של פרג וסולת מתובל בציפורן. במקום לקפל 'אוזניים', השף עומר עילואן ממסעדת גארדן בחיפה מכין לפורים עוגיות מקרוטה
בצק פריך ודקיק ומילוי עשיר של פרג וסולת מתובל בציפורן. במקום לקפל 'אוזניים', השף עומר עילואן ממסעדת גארדן בחיפה מכין לפורים עוגיות מקרוטה
חג פורים שבפתח מעורר בתום פרנץ געגועים לעוגה גרמנית חגיגית- עוגת שטרויזל עם תחתית קריספית, במלית נהדרת של פודינג פרג וניל
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
גם אם אתם לא יושבים כל החורף מול האח הבוער ומפצחים אגוזים כשבחוץ יורד השלג, עדיין מגיע לכן פינוק חורפי נוסח שוויץ. מירב שיינר מכינה בצק פריך עמוס באגוזים וברוטב טופי סמיך וענוג
מירב שיינר מפנקת בעוגה מוגזמת עשויה בלילת ספוג עשירה ודחוסה הנחתכת לשלוש שכבות וביניהן קרם עשיר והפתעות
מה עושים עם השקדים ושאר השלל שנותר מט"ו בשבט? מכינים עוגה כמובן, או עוגות שקדים קטנות שמזכירות את האחות הקלילה של הפיננסייר