עצמאות שיק: הדרך הכי אלגנטית לאכול פלאפל
לכבוד יום העצמאות מירב שיינר מחליטה לשדרג את המאכל הכי ישראלי - הפלאפל כמובן, ולהפוך אותו לקעריות הגשה משגעות עם סלט ירקות, טחינה ושאר הפתעות
לכבוד יום העצמאות מירב שיינר מחליטה לשדרג את המאכל הכי ישראלי - הפלאפל כמובן, ולהפוך אותו לקעריות הגשה משגעות עם סלט ירקות, טחינה ושאר הפתעות
לפינוק אולטימטיבי של סוף השבוע, אופה מירב שיינר את השחיתות המושלמת: עוגת מדיאריקה העשויה משכבות מבצק פריך עם קרם מבושל מחלב ושוקולד
העוגיות של פסח בשילוב פירות טריים יכולים לחבור לקרם שוקולד ולהפוך לקינוח שכבות חגיגי בכוסות. מירב שיינר מכינה טרייפל מעלף לחג שני
נטול קמח, אלגנטי, מרשים, מוגזם וכמובן טעים מאד. למירב שיינר יש את המתכון לקינוח המושלם, שיעמוד בכל הקריטריונים לערב החג והוא גם ממש, אבל ממש קל להכנה