כיסאות קולינריים
תזוזות בעולם המסעדנות המקומי: שפים מתחלפים על ימין ועל שמאל
תזוזות בעולם המסעדנות המקומי: שפים מתחלפים על ימין ועל שמאל
המשלוח מפקין צהלה הצטיין במנות נדיבות שקלעו לטעם האנושי והחתולי כאחד. דרך טובה לחגוג את שובו של החתול מן השאול
קשה לחזור נלהבים ממקום שבו הבוס צועק על עובד כבר בבוקר, גם אם הוא צודק במיליון אחוז. כי בית קפה הוא הצגה, וליד הקהל חייבים להראות שהכל בסדר
אורה בכר וורך ממסעדת "אמא אדמה" פתחה סדנאות בישול להורים מתחילים שעושים צעדים ראשונים במטבח
באוהל האירוח בכניסה לקיבוץ ברור חיל, מצא צבי גילת בשר מצוין בנוסח דרום אמריקני
המסעדוס לא מבין איך לא חשבו על זה קודם. מסעדה כשרה בלי בשר. בעסקית של DECA הוא ראה את האור
העסקית של "טרקלין" היא מהטובות שאכל צבי גילת לאחרונה. באותיות הקטנות הוא מונה כמה שיפורים אפשריים
אאוץ'! מה עקץ את ענת ברק ברגל? זו מסעדת בליני שהתחילה להתנהג כמו מלכודת תיירים
בגלל הטאקו של מיה, דניס ויטצ'בסקי ביקר ב"האדסון" של עמיר אילן לא פעם אחת, פעמיים. היה לו טעים, אבל בעיקר כיף
הארוחה בקולומבוס ההרצליינית היתה סבירה, אבל לא גילתה לצבי גילת את אמריקה
את ההזמנה מבורגוס בורגר אפשר לתאר בפשטות: לא נורא, אבל בטח שלא להיט