גריג: המסעדה הכי טובה שאתם לא מכירים
לא תקבלו בגריג צ'ייסרים ולא תשבו באפלולית עם מוסיקה שנותנת בראש, אבל מדובר במסעדה עם אוכל פשוט מעולה שכדאי מאד להכיר. אבי אפרתי כבר מתכנן את הביקור הבא
לא תקבלו בגריג צ'ייסרים ולא תשבו באפלולית עם מוסיקה שנותנת בראש, אבל מדובר במסעדה עם אוכל פשוט מעולה שכדאי מאד להכיר. אבי אפרתי כבר מתכנן את הביקור הבא
במלאת 25 שנים למוסד השנקינאי, המדור ביקר במסעדת אורנה ואלה בתל אביב וגילה שהזמן שם כמו קפא מלכת. ומה לגבי לביבות הבטטה המיתולוגיות?
מה גורם לאנשים שפויים לעמוד בתור בשיא השרב ולחכות בשמש הקופחת לסביח? המונה מגלה שהתשובה נמצאת בתוך הפיתה אצל סומך, שרק נראית קטנה
הטכניקות והאסתטיקה במסעדת OCD בתל אביב אולי מרשימות, אבל האוכל מלא יומרות ומתפקע מריבוי מרכיבים שפשוט לא מצליחים להגיע לכדי איזון
ישראל היא לא ניו יורק, בה אנשים מוכנים לעמוד שעות בתור גם בשביל סתם גלידה. אצלנו התורים מוקדשים לרוב למקום הטרנדי התורן אבל יש 10 מסעדות שתמיד יהיו מלאות, אז אל תשכחו להזמין מקום
מסעדת שקשוקרייה שנפתחה לא מזמן בברלין מצטרפת לשורה ארוכה של מסעדות ישראליות שהפכו לחביבות הקהל המקומי
בצק סמבוסק מטוגן במילוי סביח וקינוח גלידה ב-5 שקלים מספקים שפע סיבות טובות להגיע לפתח תקווה. המונה מגלה את הסמבוסביח
המבורגריה צבעונית, מסעדה הודית, בית קפה שכונתי חדש, פיצרייה וגלידרייה - רחוב דיזנגוף הפך בשנה החולפת לשחקן משמעותי בקולינריה התל אביבית. יצאנו להזדנגף
למרות שהמנות יוצאות מהר מדי, והקונספט הווייטנאמי-צרפתי רחוק מהמציאות, כשמתעלמים מהבאזז ומנמיכים ציפיות, ק-פה האנוי מתגלה כמזללה פשוטה וכיפית. אבי אפרתי מבקר באחת המסעדות המדוברות של השנה
ד"ר שקשוקה מיפו, הגיע לצנטרום של ת"א - שדרות רוטשילד, עם בינו בפיתה. מועדון הצהריים יצא לבדוק האם השווארמה של הדוקטור שרדה את המעבר. היה חם
המונה טועם מגלה למרבה הפלא, מסעדה הודית - יהודית אותנטית באור עקיבא. דווקא בגלל החום הכבד, הוא ממליץ לאכול את התבשיל של נעמי עם הרבה חריף לצדו ששורף הכל
במדינה שבה יש עשרות מקומות בהם מגישים סושי-פח, איכות הסושי של מסעדת יאקימונו היא מהמדהימות שיש. למרות הטיפול השבלוני בשאר סוגי האוכל והאווירה המיושנת, ארוחת הטעימות במסעדה בהחלט שווה את הכסף
כדי לאזן את צריכת החריף המשמעותית של המונה בקיץ, הוא מקנח בגלידה מסטיק בעבודת יד, שמכינה אותה משפחה במשך עשרות שנים. והמחיר? ארבעה טעמים ב-12 שקלים בלבד