מאייאר: קול מקורי בהתהוות
בביקור חוזר, שנה מפתיחתה, מאייאר בתל אביב מתגלה כמסעדה מוצלחת, אורגינלית באמת, שמתבססת על האוכל העכואי המסורתי, בשיתוף טכניקות גבוהות ונגיעה אישית מגובשת
בביקור חוזר, שנה מפתיחתה, מאייאר בתל אביב מתגלה כמסעדה מוצלחת, אורגינלית באמת, שמתבססת על האוכל העכואי המסורתי, בשיתוף טכניקות גבוהות ונגיעה אישית מגובשת
אם כבר לוקחים 18 שקלים על מנת פלאפל צריך לפרגן ללקוחות חזרה. המונה נתקל בשיטת מצליח במלוא תפארתה כשהוא מקבל פיתה זעירה במחיר מופקע
בלי מסעדת השנה, עם שלל סגירות מבאסות, שפע של ארוחות רעות ושממה בתחום הפיין דיינינג - סיכום שנת תשע"ז במסעדות של אבי אפרתי יצא עגום במיוחד. איפה בכל זאת מצאנו נקודות אור השנה?
מסעדה אסיאתית מוצלחת מחוץ לעיר, זה לא דבר של מה בכך. במסעדת טאיה שפועלת בשקט בשקט בצורן, מוגשות מנות שעשויות ללא דופי, ומספקות את מלוא הסחורה
הפינה של אלי בת"א מייצגת עבור המונה את האושר בהתגלמותו: צלחת עצומה המתפקעת מכמויות נדיבות של בחש - אורז בוכרי, עם שפע כוסברה, סלט, וצ'יפס ביתי במחיר המדהים של 24 שקלים
עשרות עוגות דבש ואלפי קלוריות הגיעו למערכת ונזללו בכדי לקבוע מהן העוגות המנצחות לראש השנה שיספקו את מקסימום המחמאות. קבלו את הפיינליסטיות
בביקורו החוזר בחיפה מגלה אבי אפרתי שההצלחה הפכה את איטליאנו דה לה קוסטה למפעל. האוכל אמנם תקין, אבל המצויינות והברק שהיו כאן, אבדו
בניגוד גמור להמולה השוררת בה בערב, בצהריים רגוע ונינוח במסעדת סנטה קתרינה, וזה מפתיע. מועדון ארוחת הצהריים פוסק שמדובר בלא פחות מאחת העסקיות הטובות בארץ, שמגישה אוכל ישראלי ביד מיומנת ובמחיר משתלם מאד
אם חודש ספטמבר והימים שמתקצרים מעוררים בכם דכאון מעצם הסתיו הקרב ובא, אספנו עבורכם 6 חשבונות אינסטגרם מעוררי תאבון שיעניקו אסקפיזם ניו יורקי מושחת
המונה מגיע לשוק רמלה ומגלה ממש במקרה את הדוכן של ג'אבר, שמוכר בייגלה ירושלמי בגוון שטרם נראה כמותו, עם תערובת תבלינים סודית ומיוחדת