ארוחה משפחתית: טבית - הגרסה המקוצרת
אורלי פלאי-ברונשטיין לא מתרגשת מהגשם, ומציידת אתכם במתכון של טבית מהיר הכנה, שאינו מצריך המתנה של לילה שלם
אורלי פלאי-ברונשטיין לא מתרגשת מהגשם, ומציידת אתכם במתכון של טבית מהיר הכנה, שאינו מצריך המתנה של לילה שלם
כדורי בצק שמרים קטנים שהופכים ביחד למאפה מפואר - רות אופק אופה לחם קופים מלוח ורך שלא תוכלו להפסיק לבצוע
רגע לפני שהאוויר בחוץ מתמלא בריח של גשם, נמלא את הבית בניחוח לחמניות כפריות טריות עם זיתים. אם תצליחו להתאפק תשמרו כמה לבוקר ותארזו לעבודה או בתיק האוכל של הילדים
אם יש מנה אחת שנמצאת עמוק בקונצנזוס לכל אירוע, אירוח, ארוחת צהריים או נשנוש בין ארוחות, זאת ללא ספק מנת הקיש. רות אופק מעניקה את הגרסה הפשוטה והטעימה ביותר למאפה שהוא קלאסיקה
הדרך ללחמניות הקשר הנוסטלגיות מפעם קצרה מתמיד - המאסטר לאפייה, ארז קומרובסקי, עושה קסמים עם בצק ומכין את הבצק המושלם לסנדביצ'ים
הם קטנים, ממזריים, ומתחסלים בלי שתשימו לב. אין ילד שיסרב לשבלולי פיצה עם עגבניות ומוצרלה, ואין מבוגר שיסרב להכין אותם כשיראה כמה פשוט להכין את הבצק
במקום לקנות לחם קנוי לסנדביצ'ים, תשקיעו קצת בבני הבית - ארז קומרובסקי אופה לחם ביתי עם טריק פשוט שיהווה בסיס אידיאלי לכריכים
הסתיו כבר כאן, ולכבודו מכין השף אמיר קרונברג את המרק הראשון של העונה מרק עשיר וסמיך ובו 5 סוגי שעועית, בשר והרבה תבלינים