אפויות וטבעוניות: לביבות בטטה ושיבולת שועל
רגע לפני שחג הטיגונים נכנס בדלת ואופף את המטבח באדים של שמן, קבלו את הגרסה של הבשלן ארז גולקו ללביבות בטטה ושיבולת שועל, שאופים בתנור, והן אפילו מתאימות גם לטבעונים. מסתבר שגם בחנוכה אפשר להיות בריאים
רגע לפני שחג הטיגונים נכנס בדלת ואופף את המטבח באדים של שמן, קבלו את הגרסה של הבשלן ארז גולקו ללביבות בטטה ושיבולת שועל, שאופים בתנור, והן אפילו מתאימות גם לטבעונים. מסתבר שגם בחנוכה אפשר להיות בריאים
אחרי כמה ימים מתוחים, השקט שב לדרום, ונקווה שהפעם לטווח ארוך. כעת אפשר לחשוב על לאפות שוב, שלושה סוגים של לחמניות חמות שימלאו את הבית בניחוחות מרגיעים ויתנו תחושה של מרחב מוגן אמיתי