טעימת השבוע: יינות אבידן
אבי אפרתי טועם את יינות אבידן החדשים, ומאתר את היין הטיפוסי, את זה שיקלע לטעם הישראלי וגם מסמן יין ללגימת יומיום שמספק תמורה נאה לכסף
אבי אפרתי טועם את יינות אבידן החדשים, ומאתר את היין הטיפוסי, את זה שיקלע לטעם הישראלי וגם מסמן יין ללגימת יומיום שמספק תמורה נאה לכסף
בטעימת היין השבועית אבי אפרתי טועם את היינות הישראליים החדשים של יקבי ברקן, קסטל, גבעות והרי גליל
בטעימה השבועית פורסים היינות פרופיל נאמן למדי לעשייה של יקב פול ז'אבולה אינה, ששווה בהחלט להכיר. אבי אפרתי לוגם בצרפתית
בעקבות מכבש לחצים של טבעונים צמאים לבירה, ואחרי קמפיין ארוך ברשת, החליטה גינס לשנות את המתכון העתיק ולהוציא מהבירה את הג'לטין
אבי אפרתי טועם את היינות המתיישנים של יקב בן חיים וממליץ על המובחרים והמשתלמים שבהם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קל להתעלם משוק היינות הספרדי ולהתמקד במתחריו האיטלקי, הצרפתי או אפילו האמריקני, אבל ההחמצה ניכרת כבר בטעימה הראשונה. הכירו את היין שמותאם במיוחד לחורף הישראלי