- 1. מחממים סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה.
-
- 2. במקביל, מכינים את הפירורים הפריכים להגשה: מחממים מחבת עם שמן זית, ומערבבים לתוכה את פירורי הלחם והפטרוזיליה. מטגנים יחד דקה-שתיים. מצננים, ומסיפים את הפרמז'ן. מניחים בצד לשלב ההגשה.
-
- 3. מחממים סיר רחב ונמוך עם שמן זית, ומוסיפים אליו אנשובי. מועכים את הפילטים תוך כדי טיגון בלהבה נמוכה. מוסיפים שום וצ'ילי, וכשעולה מהם ריח - מוסיפים את העגבניות הקצוצות. ממשיכים לטגן כ-3 דקות עד קבלת תערובת עזת טעם. מכבים את האש.
-
- 4. כאשר מי בישול הפסטה רותחים, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל-דנטה.
-
- 5. מעבירים את הפסטה לסיר הרוטב עם רבע כוס ממי הבישול, ומערבבים יחד.
-
- 6. מעבירים לצלחות הגשה, ומפזרים את הפירורים הפריכים מעל.