- 1. מכינים את הרוטב: טוחנים יחד את כל המרכיבים בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול לקבלת רוטב מאוזן.
 - 
 - 2. פורסים את קוביית הטופו לארבע פרוסות בעובי 1-1.5 ס"מ ומייבשים אותן בין ניירות המגבת.
 - 
 - 3. מתבלים את הטופו וצולים את הפרוסות בחום בינוני על מחבת (עדיף פסים) או על המנגל עד שהן מזהיבות יפה.
 - 
 - 4. מוסיפים את הרוטב ומגישים מיד עם חסה, כוסברה ובצל ירוק.
 - 
 - כללי זהב לטופו המושלם:
 -  קונים רק טופו מוצק ולא משי. הרך מתאים למשימות אחרות.
 - 
 -  פורסים לפרוסות בעובי 1-1.5 ס"מ, לא חותכים לקוביות או רצועות אלא משאירים כמה שיותר גדול.
 - 
 -  מייבשים את הפרוסות בין שתי שכבות של מגבות נייר ולוחצים מעט לספיגת נוזלים מיותרים.
 - 
 -  מתבלים בתבלינים יבשים או רטבים סמיכים. רטבים נוזליים יחבלו בצלייה.
 - 
 -  מחממים היטב את הגריל או המחבת ומשמנים לפני שמניחים את הטופו.
 - 
 -  רוצים פריך? צולים לאט-לאט, בחום עקיף.
 - 
 -  מגישים מיד. אין דבר נורא יותר מטופו קר.