מלכה: "תיכף זה מגיע"
למרות שיש לו אימפריית מסעדות בארץ וברחבי הגלובוס, במסעדת מלכה הכשרה של אייל שני מחכים יותר משעתיים למנה עיקרית. אבי אפרתי מדווח מתוך הבלגן
למרות שיש לו אימפריית מסעדות בארץ וברחבי הגלובוס, במסעדת מלכה הכשרה של אייל שני מחכים יותר משעתיים למנה עיקרית. אבי אפרתי מדווח מתוך הבלגן
נסיון של מעל ל-40 שנה הופך את החומוסייה המיוחדת הזאת למקום שמספק מנה עתירת אופי, כזאת שעם סיום אכילתה הצלחת בוהקת מנקיון. המונה מוצא אושר טהור בשוק פתח תקווה
מסעדת הולה החדשה של השף המוערך ויקטור גלוגר הבטיחה מחירים נגישים יותר ואוכל יומרני פחות מזה שהוגש בקלואליס. אבל מה קורה שם בפועל?
החיים מתחלקים לשניים, לפני ואחרי הרגע שבו טעמתם סבאייה תימנית לראשונה. תשכחו מג'חנון ומלוואח, המאפה התמים למראה עשוי מעשרות שכבות חמאתיות שיפוצצו לכם את המוח
אין הרבה מקומות מחוץ לעיר שמצליחים לספק אוכל טוב לצד נוף כפרי. אבי אפרתי מגיע למסעדת גוז' ודניאל הוותיקה ובודק אם משם תבוא הבשורה לאזור השרון
התואר מלך הפלאפל ניתן לאיציק במידה רבה של צדק. הכדורים מועמסים לפיתה בנדיבות עם סלטים טעימים ומושחתים והופכים אותו לגולת הכותרת של שדרות
למרות שאנשים שומעים עליה בעיקר מפה לאוזן, מזה שנים שמסעדת הבשר אלבמה מפוצצת עד אפס מקום. אבי אפרתי בודק מה עומד מאחורי סוד הקסם של היכל הבשרים בנתניה
40 ק"מ מפרידים מהישוב הצפוני עידן לישוב הדרומי פארן, ובתוכם משגשגות שכיות חמדה טעימות ומטריפות בדרך לאילת או כעצירה נינוחה במהלך טיול מדברי. סיור טעימות ב-10 תחנות מפתיעות שמפוצץ במדבר, ירקות ואידיאולוגיה
במקום קטן במישור החוף הדרומי מוצא המונה את מנת הילדות המושקעת שהייתה מאגדת סביבה קרובי משפחה טוניסאים מרחבי הארץ
בדירוג הבא תגלו מהן 28 הערים הכי מגוונות מבחינת המטבחים והמאכלים שהן מציעות. אז האם תל אביב ברשימה, ואיזו עיר קטפה את המקום הראשון?
ברוח חג הפורים אבי אפרתי עוזב לרגע את המסעדות לטובת אוכל רחוב וזולל ארוחת פלאפל ופיתות אצל הקוסם, שהיה שם הרבה לפני שאוכל רחוב נהפך לטרנד. אבל האם המזללה המדוברת באמת טעימה?