

הגל השקט
הגדרת ישובים להתרעה
הגדרת צליל התרעה
נושאים חמים
ינואר 2016 - כל הכתבות
- ביסטרו ישראלי: קבב עטוף בעלה גפן
הלל תווקולי ממסעדת פאסטל בסדרת מתכונים שיהפכו את המנות הישראליות המוכרות לנו למנות ביסטרו מושקעות בלי הרבה מאמץ. השבוע הוא עוטף קבבים שמנמנים בעלי גפן ומגיש עם טחינה, סלט ישראלי של חצילים וגרגרי חומוס, וחופן גדוש של ירוקים רעננים
- חורף איטלקי: תבשיל דייגים סציליאני
השף מיכאל גרטופסקי ממסעדת צ'יקטי, מכניס אל החורף שלנו ניחוחות של ים עם קדירת דגים וקוסקוס שהגיעה היישר מחופי סיציליה
- בקצב הסלסה: טורטיות פיקנטיות ומוקרמות במילוי עוף
ארוחה שלמה ומטריפה בטורטיה שתפעיל אצלכם עם כל ביס את כל בלוטות הטעם. אפשר להכין בכמה רגעים ממה שיש במקרר או להשקיע קצת יותר ולהכין את המרכיבים בנפרד- בכל מקרה זה תמיד טעים ומרשים
- ארבעה מרקים לחימום הסופ"ש
אחד כתום, אחד לבן, אחד ירוק ואחד מתפוצץ מצבעים: לכבוד הסופ"ש החורפי אספנו ארבעה מתכונים שווים למרקים מחממים שיגרמו לכם לחשוב שלא כל כך נורא להישאר בבית
- חורף איטלקי: מרק חתונה עשיר ומחמם
כדי להפוך את החורף לחמים וטעים השף מיכאל גרטופסקי משדך ומכניס בברית הנישואין קציצות בשר עם עלי מנגולד ופטריות יחד עם פסטה קטנטנה לכדי מרק עשיר שהוא ארוחה שלמה
- סערה בסיר חמין
החמין הוא ללא ספק מלך תבשילי החורף. אז לכבוד סוף השבוע הסוער ופתיחת העונה באופן רשמי, אספנו עבורכם את מתכוני החמין הנבחרים שלנו