לא רק בשר: תבשיל טבעוני ומלא נחמה
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה, תוך פחות משעה, מרק עוף מחמם, המשמש גם כציר. אם לא טורפים מיד, אפשר לשמור במקפיא ולהפשיר כשמתחשק
בעוד שהגרנולה והמוזלי הקרירים הם המאכלים המזינים של הקיץ, הדייסה החמה היא הכוכבת של החורף. מתפנקים על דייסת כוסמת ירוקה עם סירופ מייפל, פירות טריים ושקדים