מו ומו: ארוחת סטייקים משובחת
כמה נדיר למצוא בארץ מסעדת בשר טובה באמת. אבי אפרתי הדרים לרחובות רק כדי לגלות מקום ששומר על רמה גבוהה של חומרי גלם, ושאפשר להמליץ עליו בלב שלם ובפה מלא
כמה נדיר למצוא בארץ מסעדת בשר טובה באמת. אבי אפרתי הדרים לרחובות רק כדי לגלות מקום ששומר על רמה גבוהה של חומרי גלם, ושאפשר להמליץ עליו בלב שלם ובפה מלא
לרגל עונת הטיולים העפיל אבי אפרתי לנצרת, כדי לבדוק את דיאנא החדשה. המסקנה: ערכת הסלטים שווה התמוגגות מיוחדת ומנות הבשר מספקות תמורה אדירה לכסף
חדר אוכל כבר לא לבד במתחם מוזיאון תל אביב. אבי אפרתי ביקר בפאסטל החדשה וסבור שהיא לוקיישן ראוי לדרינק ונשנוש. האוכל? תקין, לא רע, אך פונה למכנה משותף רחב מדי
הבאזז שעוררה טאיזו, האכזבה בפופינה וב-Aria, הלוקיישן המקסים של אל באבור ים, ועוד ציוני דרך שהתהוו השנה בקולינריה המקומית. אבי אפרתי מסכם את תשע"ג ומסיים במשאלה