- מכינים את הקומפוט:
- 1. מסירים את העוקץ מהתותים, ומכניסים אותם שלמים לסיר קטן.
-
- 2. מוסיפים את הסוכר וליקר השקדים. מעבירים למקרר למשך לילה.
-
- 3. למחרת מבשלים את הקומפוסט עד לרתיחה, ומסירים מהאש.
-
- 4. מצננים ושומרים במקרר, מכוסה היטב, עד להגשה.
-
- 5. מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב וחזק.
-
- 6. מזלפים בעזרת צנתר רחב עיגולים בגודל של רינג קטן, בקוטר של 6-7 ס"מ, על נייר אפייה.
-
- 7. בוזקים את תערובת האגוזים מלמעלה, ומכניסים לתנור, לאפייה של שעה וחצי, בחום של 90 מעלות.
-
- 8. מרכיבים את הנה: מניחים מרנג על צלחת ההגשה, יוצקים מעליו כף גדושה קומפוט תותים, ומכסים בעוד עיגול מרנג.