עראייס
נמאס לכם מטוסט סטנדרטי עם גבינה לאוחת בוקר? קבלו נשנוש עראייס שטעים ופשוט להכין כך שגם הילדים יכולים להכין לעצמם בקלות.
פטנט פיתה קבב בטוסטר (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- ל-4 מנות:
- 2 פיתות (יכולות להיות מאתמול או מהקפאה)
- 120 גרם בשר טחון ( או 4 קציצות, בלי התיבול בהמשך)
- 1/2 כפית בהראט
- 1/2 כפית פפריקה
- 1/2 בצל מגורר
- 1/2 כוס תערובת של פטרוזיליה ונענע קצוצות
- מלח ופלפל
- למריחה:
- ממרח פלפלים או שמן זית מתובל בפפריקה או טחינה
- 1. פותחים את הפיתות, מורחים בממרח פלפלים, טחינה או שמן מתובל בפפריקה ומפזרים את תערובת הבשר. מניחים בטוסטר (על נייר אפייה, בשביל איכות החיים) וקולים עד להזהבה.
- 2. חותכים לרבעים ומגישים לצד סלט וטחינה וירקות טריים.
- 3. באותה שיטה מכינים גם: מאפה עוף וקארי מתבלים עוף טחון (עדיף פרגיות) בבצל, שום וג'ינג'ר ומורחים את הפיתה בקארי ירוק או אדום. קולים באותו אופן.
- 4. מאפה דג ולימון כבוש מתבלים דג טחון (זה יכול להיות כל דג טרי מקרפיון ועד לוקוס) בבצל ועשבי תיבול, מורחים את הפיתה בממרח לימונים כבושים. קולים באותו אופן.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה