מתכונים חמים

עראייס

נמאס לכם מטוסט סטנדרטי עם גבינה לאוחת בוקר? קבלו נשנוש עראייס שטעים ופשוט להכין כך שגם הילדים יכולים להכין לעצמם בקלות.

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פטנט פיתה קבב בטוסטר

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 פיתות (יכולות להיות מאתמול או מהקפאה)
  • 120 גרם בשר טחון ( או 4 קציצות, בלי התיבול בהמשך)
  • 1/2 כפית בהראט
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 בצל מגורר
  • 1/2 כוס תערובת של פטרוזיליה ונענע קצוצות
  • מלח ופלפל
  • למריחה:
  • ממרח פלפלים או שמן זית מתובל בפפריקה או טחינה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פותחים את הפיתות, מורחים בממרח פלפלים, טחינה או שמן מתובל בפפריקה ומפזרים את תערובת הבשר. מניחים בטוסטר (על נייר אפייה, בשביל איכות החיים) וקולים עד להזהבה.
  • 2. חותכים לרבעים ומגישים לצד סלט וטחינה וירקות טריים.
  • 3. באותה שיטה מכינים גם: מאפה עוף וקארי – מתבלים עוף טחון (עדיף פרגיות) בבצל, שום וג'ינג'ר ומורחים את הפיתה בקארי ירוק או אדום. קולים באותו אופן.
  • 4. מאפה דג ולימון כבוש – מתבלים דג טחון (זה יכול להיות כל דג טרי – מקרפיון ועד לוקוס) בבצל ועשבי תיבול, מורחים את הפיתה בממרח לימונים כבושים. קולים באותו אופן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully