פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיש אנד צ'יפס בתיבול הודי

      מנה כייפית וקייצית של פיש אנד צ'יפס בטאץ' הודי ותבלינים במעטפת קמח חומוס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פיש אנד צ'יפס בסגנון הודי (דרור עינב)
      פיש אנד צ'יפס בסגנון הודי (דרור עינב)

      מצרכים

      • 800 גר' דג קוד ללא עצמות חתוך לרצועות בגודל 3X10 ס"מ (ניתן להשתמש בכל דג לבן ובשרני)
      • למשרה:
      • 4 שיני שום
      • חתיכת ג'ינג'ר טרי
      • 1 כפית מלח
      • 1/2 כפית פלפל שחור
      • מיץ מלימון אחד
      • 1/4 כפית אבקת צ'ילי חריף
      • 1/2כפית כמון גרוס (עדיף טרי שנטחן במקום)
      • 1/2 1 כפות מים
      • 1/4 כפית אג'ואן (תבלין הודי, לא חובה)
      • 1 כוס קמח חומוס (200 גר') לא קלוי
      • לצ'יפס:
      • 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
      • כורכום
      • מלח ופלפל שחור
      • שמן עמוק לטיגון
      • להגשה:
      • מטבל יוגורט
      • או צ'אטני מנגו (ניתן לקנות, מתכון יש כאן)

      אופן ההכנה

      • 1. המשרה לדג: מכניסים יחד את כל חומרי המשרה למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת משחה.
      • 2. מערבבים את קוביות הדג במשרה ומכניסים למקרר למשך 2-3 שעות.
      • 3. מוציאים את הדג מהמקרר, מוסיפים את קמח החומוס ומשהים 15- 20 דק'.
      • 4. הצ'יפס: בסיר עם שמן עמוק מטגנים את תפוחי האדמה על אש בינונית (160 מעלות) עד שהם מתרככים. מוציאים מהשמן ומחכים שיתקררו 7 דק' בערך.
      • 4. מטגנים את קוביות הדג באותו שמן עד הזהבה.
      • 5. מכניסים שוב את תפוחי האדמה לטיגון עד הזהבה עמוקה.
      • 6. מוציאים את הצ'יפס מהשמן, מפזרים מעט כורוכום, מלח ופלפל שחור ומגישים עם הדג ומטבל יוגורט או צ'אטני מנגו.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -