פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרם ברולה עם לואיזה

      השפית רותי רוסו במתכון הישר מענקית הקולינריה, צרפת, לקרם ברולה עם ורבנה (לואיזה)

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרם ברולה עם לואיזה (יח
      קרם ברולה עם לואיזה (יח"צ , רותי רוסו)

      מצרכים

      • 530 מ"ל שמנת מתוקה
      • 2 מקלות וניל חצויים
      • 20 גרם לימונית יבשה (ורבנה/ לואיזה), או 40 גרם עלי לימונית טריים
      • 2 חלמונים
      • 80 גרם סוכר ועוד קצת לפיזור מלמעלה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מראש תנור ל- 170 מעלות.
      • 2. בסיר קטן מבשלים בחום נמוך את השמנת המתוקה עם הווניל ועלי הלימונית במשך 20 דקות ומסננים.
      • 3. בקערה טורפים בעזרת מטרפה ידנית את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף בהיר.
      • 4. מוסיפים את קרם השמנת החמים בהדרגה לתערובת החלמונים תוך טריפה מתמדת.
      • 5. יוצקים את התערובת לכלים אישיים, מניחים אותם בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים לתוכה יוצקים מים עד לחצי גובהן של התבניות האישיות ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
      • 6. מקררים את הקרם ברולה עד הסוף במקרר. מפזרים מלמעלה עוד קצת סוכר ומקרמלים את הסוכר עם מבער או בתנור שחומם מראש לחום עליון הכי גבוה (מצב גריל).

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -