- 1. מחממים מראש תנור ל- 170 מעלות.
- 2. בסיר קטן מבשלים בחום נמוך את השמנת המתוקה עם הווניל ועלי הלימונית במשך 20 דקות ומסננים.
- 3. בקערה טורפים בעזרת מטרפה ידנית את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף בהיר.
- 4. מוסיפים את קרם השמנת החמים בהדרגה לתערובת החלמונים תוך טריפה מתמדת.
- 5. יוצקים את התערובת לכלים אישיים, מניחים אותם בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים לתוכה יוצקים מים עד לחצי גובהן של התבניות האישיות ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
- 6. מקררים את הקרם ברולה עד הסוף במקרר. מפזרים מלמעלה עוד קצת סוכר ומקרמלים את הסוכר עם מבער או בתנור שחומם מראש לחום עליון הכי גבוה (מצב גריל).