מתכונים חמים

קרם ברולה עם לואיזה

השפית רותי רוסו במתכון הישר מענקית הקולינריה, צרפת, לקרם ברולה עם ורבנה (לואיזה)

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קרם ברולה עם לואיזה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 530 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 מקלות וניל חצויים
  • 20 גרם לימונית יבשה (ורבנה/ לואיזה), או 40 גרם עלי לימונית טריים
  • 2 חלמונים
  • 80 גרם סוכר ועוד קצת לפיזור מלמעלה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מראש תנור ל- 170 מעלות.
  • 2. בסיר קטן מבשלים בחום נמוך את השמנת המתוקה עם הווניל ועלי הלימונית במשך 20 דקות ומסננים.
  • 3. בקערה טורפים בעזרת מטרפה ידנית את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף בהיר.
  • 4. מוסיפים את קרם השמנת החמים בהדרגה לתערובת החלמונים תוך טריפה מתמדת.
  • 5. יוצקים את התערובת לכלים אישיים, מניחים אותם בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים לתוכה יוצקים מים עד לחצי גובהן של התבניות האישיות ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  • 6. מקררים את הקרם ברולה עד הסוף במקרר. מפזרים מלמעלה עוד קצת סוכר ומקרמלים את הסוכר עם מבער או בתנור שחומם מראש לחום עליון הכי גבוה (מצב גריל).

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully