חילופי משמרות: סאני דרעי עוזבת את טוטו
לאחר שנפרדו דרכיהם של ירון שלו וטוטו עזב לפני שבוע גם השף בפועל רז סלע. הערב הודיעה גם הקונדיטורית המוכשרת סאני דרעי על דרך חדשה
לאחר שנפרדו דרכיהם של ירון שלו וטוטו עזב לפני שבוע גם השף בפועל רז סלע. הערב הודיעה גם הקונדיטורית המוכשרת סאני דרעי על דרך חדשה
תפריט כשר עונתי וקליל במסעדת אוליב ליף, יום העצמאות הווייטנאמי במסעדת וונג בת"א וארוחה חגיגית לצד בירות במסעדת שלו ביער בקרית טבעון. איפה כדאי לאכול השבוע?
שמנוניות, עסיסיות וקראנצ'יות - אין כמו כנפיים חמות ברוטב. בקרוב יפתח בר כנפיים חדש בת"א שיציע שלל וריאציות למאכל האמריקאי הפופולרי וגם כנפיים פטנט שלא דורשות ללכלך את הידיים
האיטלקים לא נלחצים מהמצב בארץ, להיפך. 2 פיצריות של עולים מאיטליה כבר משגשגות כאן, ועוד אחת שעומדת להפתח. אז למה פיצה מלבנית מעצבנת את האיטלקים ועד כמה קשה לאפות פיצה כשרה?
בשורת לחמי הבוטיק מגיעה גם לאילת - מאפיית לחם ברויטמן נפתחה לאחרונה בעיר הדרומית ומציעה לאילתים לחמי שאור מקמח כוסמין, שיפון ומאה אחוז חיטה מלאה
למי שלא שש לארח ולהתארח, ומעדיף שמישהו אחר יעשה כלים - מציעות המסעדות ארוחות חג משוקעות ברחבי הארץ
תכירו את חאן מנולי - מסעדה חדשה בשוק הפשפשים ביפו, המתמחה באוכל מקומי וטרי. השף פליקס רוזנטל מביא אתו השראה מאייל שני ושאול אברון ומאיים לשנות את הדרך שבה התרגלתם לאכול חומוס
השף מושיק רוט הצטרף לטרנד ואיתגר את מיכל אנסקי למען אגודת ה-ALS. אנסקי לא היססה להירטב ואיתגרה מצדה את אייל שני וחיים כהן
מסעדה חדשה שנפתחה ברחוב סלמה בתל אביב מציעה מדי יום תבשילים חמים בקונספט של מסעדת פועלים מודרנית: מגוון מאכלי עדות - אוכל מצרי, עיראקי, מרוקאי ועוד
בעוד הישראלים חלוקים בדעתם לגבי אוכל פולני מסורתי, הפולנים מצדם מתלהבים בטירוף מהמטבח הישראלי. כיצד הפכו החומוס, הפלאפל, סלט החצילים והכנאפה ללהיט בפולין?
ענן כבד של דיכאון פוליטי ומלחמתי ירד על חומוסיית אבו מרואן המיתולוגית ביפו וגם הבלאגן סביב חתונת האחיין מחמוד עם בחירת לבו מורל, לא תרם. החומוס לעומת זאת, ממשיך להיות משובח וייחודי
מסעדה בטייוואן חצתה גבול חדש כשהעניקה למנת פסטה גרמנית את השם " יחי הנאצים". בעקבות ההדים והסערה שעוררו הפרסומים המסעדה התנצלה והחליפה את שם המנה
סופר טבעוני, ספרי בישול - פרויקטים של מימון חברתי כבר לא שמורים רק עבור מוזיקאים או סופרים ומפלרטטים גם עם עולם הקולינריה. איך גורמים לזה להצליח והאם בקרוב תיפתח מסעדה שתמומן על ידי הסועדים?
תפריט מתוקים חדש במקס ברנר, חגיגה איטלקית - ספרדית אצל חיים כהן, פסטיבל יין במוזיאון ישראל ופסטיבל עגבניות בוויקי כריסטינה. איפה נאכל השבוע?
תפריט טאפאסים מהים בדגים 206, תפריט טבעוני בקפה ברנש ועסקיות ערב חדשות בדוד ויוסף. כל הדברים הטעימים שנאכל השבוע
הותרה לפרסום זהות הנרצחת בתל אביב - דפנה בר ציון, מבעלי מסעדת אבטליון ביפו ומבעלי מסעדת סוזנה בנווה צדק בת"א. האזינו להקלטה מהריאיון האחרון שנתנה השבוע לצוות וואלה! אוכל, יום לפני מותה בטרם עת
סצינת מסעדות שוקקת, אינסטגרם גדוש באוכל, מסעדות ים תיכוניות לצד גורמה אירופאי ורשתות אמריקאיות. נשמע מוכר? טעימה מעולם האוכל העשיר של ביירות וראיון נדיר עם לבנונית בעלת פרופיל אינסטגרם פופולרי
תכירו את שף סטפס, חברת הסטרט אפ שהיא מוקד ידע עולמי כל בשלן. כאן חוקרים עבורכם מה הצורה הכי טובה להכין עוף עסיסי ומפתחים את אמצעי בישול שיהיה המיקרוגל הבא
תכירו את דינג דונג, מסעדת דים סאם חדשה שנפתחה בכפר סבא ומציעה כיסונים במחיר 5 שקלים ליחידה. בעלי הרשת מתכננים בשלב הבא להרחיב אותה לכדי 25 סניפים ברחבי הארץ
במתחם קולנוע חן ברחובות נפתחה השבוע מסעדה חדשה, סינמה 5. המקום מציע מנות דיינר בשריות, ואוכל מושקע, לצד דוכן מזון מהיר משודרג שיפעל בסופי שבוע
מסעדת סרדיניה ביפו נפרדת מהשף רועי סופר, שנכון לעכשיו מתמסר למסעדת בינדלה. הבעלים הנכנס של המסעדה מספר כי תישמר הרוח הכללית של המסעדה אך תתוגבר בתפריט חדש
מנות חדשות בג'קו מאכלי ים, יום העצמאות ההודי באינדירה וקולקציית עוגות הקיץ של דודו אוטמזגין. כל מה שטעים השבוע
נמאס לכם לשבור את הראש באיזו מסעדה כשרה לאכול? אפליקציה חדשה שנקראת "מה כשר", מרכזת עבורכם כ-10,000 בתי עסק כשרים מכל הסוגים
עוגות שוקולד, קוקטיילים ורודים, ארוחות זוגיות, מוזיקה רומנטית, והרבה קיטש ואהבה באוויר - המסעדות מצפון ועד דרום חוגגות את ט"ו באב
אל תחמיצו את תכנית הבישול הכי מגניבה ומלוכלכת שרצה ביוטיוב בימים האחרונים: אנטי פי, ספק דודה מהשכונות ספק גנגסטרית, מלמדת לבשל ארוחות קלות, מהירות וזולות, ולא מפסיקה לנבל את הפה
בשקט בשקט, מתחת לרדאר של הביצה הקולינרית המקומית, נפתח מיזם אוכל חדש ומסקרן. סורה מארה - בר עם אוכל מוקפד על גג של בניין משרדים
בקצה השני של העולם, פתח זוג ישראלים מסעדה אסייתית חדשה בשם קטאנה. אז מה הביא אותם לקחת שף ישראלי שעבד עם שאול בן אדרת, לעזוב הכל ולפתוח מסעדה בקוסטה ריקה?
מאפים טבעוניים בקונדיטוריית ביסקוטי, תפריט חצאי מנות לחלוקה בשלו ביער בקריית טבעון ותפריט לתשעת הימים ברשת בורגרס בר. מה אוכלים השבוע
בימים לא פשוטים אלה, נעים להיוודע למיזם אוכל שכל כולו תקווה - טעימה מארוחה מיוחדת שערך ארגון שפים למען שלום ביום חמישי האחרון באבו גוש, שכל מטרתה קירוב לבבות