קרמבולס: סופגניות טבעוניות וקלות להכנה
בלי שמרים, בלי ביצים ובלי גבינות: מירב שיינר דנצ'נקו הרחיקה עד גואה בשביל הקרמבלוס - סופגניות מטוגנות וטבעוניות עם סולת, שמן קוקוס, גרידת תפוז ומייפל שנראות כמו תכשיטים זהובים. תתכוננו להתמכר
בלי שמרים, בלי ביצים ובלי גבינות: מירב שיינר דנצ'נקו הרחיקה עד גואה בשביל הקרמבלוס - סופגניות מטוגנות וטבעוניות עם סולת, שמן קוקוס, גרידת תפוז ומייפל שנראות כמו תכשיטים זהובים. תתכוננו להתמכר
הקונדיטור מיקי שמו במתכון לסופגניות השמרים המסורתיות שכולנו מכירים ואוהבים, מא'- ת' כולל כל הטיפים הקטנים שיביטיחו הצלחה מלאה
הטור ניחוח עוגה של מירב שיינר - דנצ'נקו חוגג 5 שנים וזו סיבה בהחלט טובה לעוגת יום-הולדת משגעת לילדים גדולים עם אספרסו, ברנדי וקרם מסקרפונה מוקה משגע
אחרי כמה ימים מתוחים, השקט שב לדרום, ונקווה שהפעם לטווח ארוך. כעת אפשר לחשוב על לאפות שוב, שלושה סוגים של לחמניות חמות שימלאו את הבית בניחוחות מרגיעים ויתנו תחושה של מרחב מוגן אמיתי
הקלצונה האיטלקי, הוא אחד הכיסונים האהובים בעולם. למעשה מדובר בפיצה משודרגת, שקופלה לכדי כיסון. כאן הם מקבלים מילוי מפתיע ולא שגרתי בדמות ארטישוקים, רוטב פסטו אפונה ונענע ומוצרלה בשביל האיזון
הטור הזה אמנם מוקדש לכל אותם רגישים לגלוטן, שצריכים לבדוק פעמיים לפני כל דבר שהם אוכלים; אבל העוגיות האלו מיועדות לכל חובב שוקולד אמיתי, הוויתור על הקמח פשוט יוצר מרקם נימוח שנמס בפה. אנחנו השתכנענו בביס הראשון